Γίνετε ακυβέρνητοι: Βρετανός μετεωρολόγος πληρώνει με μετρητά σε παντοπωλείο που δε δέχεται μετρητά

Έτσι νικάς το δυστοπικό πλέγμα ελέγχου της κοινωνίας χωρίς μετρητά των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης.

Ο Βρετανός μετεωρολόγος και σκεπτικιστής για την κλιματική αλλαγή, Piers Corbyn, έδειξε πώς να ανατρέψετε την ατζέντα των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης για μια κοινωνία χωρίς μετρητά με αυτό το απλό κόλπο: πληρώστε με φυσικά μετρητά.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον Corbyn να αψηφά τους κανόνες του συστήματος πληρωμών χωρίς μετρητά του παντοπωλείου Aldi, επιχειρώντας να πληρώσει για φράουλες με… ρευστό χρήμα.

«Θα αγοράσω αυτές τις φράουλες και προσφέρω το ακριβές ποσό των χρημάτων εδώ στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών», είπε καθώς προσέφερε κάμποσα νομίσματα.

«Λοιπόν εσείς πάρτε αυτά τα χρήματα, 1,19£ (λίρες Αγγλίας), και γω θα πάρω τις φράουλές μου έξω από το κατάστημα», ανακοίνωσε στους υπαλλήλους.

 

 

«Δεν μπορείτε να το πάρετε αυτό!» φώναξαν οι υπάλληλοι, ενώ κάποιος φαινόταν να μιλάει στο τηλέφωνο, πιθανώς με την αστυνομία.

Ο Corbyn απάντησε: «Πλήρωσα το αντίτιμό μου [για το προϊόν] στο ισχύον νόμισμα σε αυτό το δυστοπικό μέρος». Και τότε άρχισε να τρώει τις φράουλες.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείς να ανατρέψεις την κοινωνία χωρίς μετρητά των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης: με ειρηνική ανυπακοή, άρνηση για συμμόρφωση και γελοιοποίηση από τους πολίτες.

infowars