Φάτος Λουμπόνια: Πού βρίσκει το θάρρος ο Ράμα να εναντιωθεί στην Ελλάδα, η Αθήνα θα δημιουργήσει μπελάδες

Ο Φάτος Λουμπόνια ο οποίος επέκρινε τη δικαστή Irena Gjoka που δίκασε τον Φρέντη Μπελέρη, για διεφθαρμένο παρελθόν, σχολίασε τις εξελίξεις μετά την καταδίκη του Φρέντι Μπελέρι σε 2 χρόνια φυλάκιση στο στούντιο της εκπομπής «Open».

Ο Λουμπόνια είπε ότι για τον ίδιο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τιμωρία του είναι πολιτικό πλήγμα και παράνομη πράξη που συνοδεύεται από παραβίαση οποιασδήποτε διαδικασίας. Πρόσθεσε ότι μια τέτοια ενέργεια δεν θα μπορούσε να συμβεί σε μια κανονική χώρα.

«Για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτό είναι ένα πολιτικό πλήγμα. Σε μια κανονική χώρα κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί. Για μένα το ερώτημα είναι από πού πηγάζει αυτό το θάρρος να ενεργείς έτσι, όταν και το ελληνικό κράτος έχει κάποιου είδους εξουσία και ευκαιρία να σου κάνει κακό. Δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτό.

Μήπως έχουμε να κάνουμε με μεγαλύτερο πρόβλημα από τη φυλάκιση του Μπελέρη που θα κρατήσει στη φυλακή ο Ράμα, ίσως είναι απώλεια της αίσθησης της πραγματικότητας και φαίνεται πολύ δυνατός. 

Μπορεί να έχει να κάνει με το θέμα της θάλασσας και του Ερντογάν, αλλά η ίδια η πράξη είναι παράνομη και δεν συζητείται καθόλου η παράβαση οποιασδήποτε διαδικασίας», είπε.

Gazeta Tema

echedoros