Φαρσαλινός: «Ήρθε η ημερομηνία λήξης της Υγείας και της Ελευθερίας όλων»

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, καρδιολόγος και ερευνητής στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο τονίζει πως «Ήρθε η ημερομηνία λήξης της Υγείας και της ελευθερίας όλων».

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook για τον εμβολιασμό και την αντικοινωνική βαρβαρότητα που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο:

«Στις 22 Αυγούστου, είχα αναφέρει πως θα έρθει η ώρα της “ημερομηνίας λήξης” της υγείας και της ελευθερίας ΟΛΩΝ, όταν οι εμβολιασμένοι θα μετατραπούν σε σκλάβοι και μιάσματα (ως ανεμβολίαστοι) με την έλευση της 3ης δόσης, και όσοι κάνουν 3η δόση θα ξαναγίνουν όμηροι με την έλευση της 4ης δόση… 

Έφτασε η ώρα λοιπόν που το Ισραήλ ξεκινάει την επ’ άπειρον υγειονομική ομηρία του υγιούς πληθυσμού, με την καθιέρωση ημερομηνίας λήξης 6 μηνών στα πιστοποιητικά, που θα ανανεώνεται μόνο με επιπλέον εμβολιασμό. Και πέρα από την 3η δόση…
(https://tinyurl.com/z5cv3t8k Jerusalem Post)

Βιώνουμε την εξέλιξη της ιατρικής από επιστήμη προαγωγής της υγείας σε έναν διεστραμμένο προαγωγό της τρομοκρατίας και της μετατροπής του υγιούς σώματος και πνεύματος σε άρρωστο και αρρωστημένο.

Μια επιστήμη που αποκτά έντονα χαρακτηριστικά ψυχοπάθειας, κοινωνιοπάθειας και απανθρωπισμού, έχοντας μάλιστα ως αυτοσκοπό την καθολική επιβολή. Δεν αποδεικνύεται φιάσκο μόνο η επιχείρηση “ελευθερίας”. Μια ολόκληρη επιστήμη τείνει να μετατραπεί σε ένα απάνθρωπο φιάσκο, βάζοντας την κοινωνία και τον άνθρωπο να πληρώσουν για τη δική της αποτυχία.

Μόνο διεστραμμένοι εγκέφαλοι και πουλημένες συνειδήσεις μπορούν να συμμετέχουν με τη θέλησή τους σε αυτό το μόρφωμα. Πρόκειται για αντικοινωνική βαρβαρότητα που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Σε αυτή συμμετέχουν ασυνείδητα και πολλοί τρομοκρατημένοι, που μετέτρεψαν τον εαυτό τους σε παρανοϊκά “εργαλεία” του αφηγήματος, παρασυρόμενοι από έναν αδικαιολόγητο και εμμονικό φόβο.

Άνθρωποι σε πνευματικό λήθαργο και παράλυση, για τους οποίους θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση και να τους βοηθήσουμε να αποβάλλουν το φόβο και την υστερία. Πάντως, έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα ως ανθρωπότητα…

Πλησιάζει η ώρα που όσοι παριστάνουν τους πρωταγωνιστές θα καταλάβουν ότι είναι απλά κομπάρσοι, και θα προσγειωθούν επώδυνα στη σκληρή πραγματικότητα.

Όλοι πλέον κρίνονται, γιατί κρίνεται η σωματική και ψυχική μας υγεία, ο τρόπος ζωής μας, το δικαίωμα επιλογής στη ζωή μας, η αξιοπρέπεια και ο πολιτισμός μας…»

πηγή