Έγκλημα κατά της ανθρωπότητος εν δυνάμει…

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
 
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο χώρο της ιολογίας στις ΗΠΑ…
Ακόμη δεν έχει στεγνώσει το αίμα που έχυσε η ανθρωπότητα, εξαιτίας του ιου SARS-Cov-2 (= νόσος COVID-19) και παρασκεύασαν χιμαιρικό ιό από τον γενετικό ανασυνδυασμό του αρχικού ιού της Wuhan και του στελέχους της Όμικρον ΒΑ.1
Αυξήσαν, έτσι την μεταδοτικότητα του πιό θανατηφόρου αρχικού στελέχους, πετυχαίνοντας θνητότητα 80% στα εξανθρωποποιημένα ποντίκια (με ανθρώπινα κύτταρα του αναπνευστικού συστήματος τους) ΦΡΙΚΗ!
Η δημοσίευση στο New England Journal of Medicine, από πλειάδα Αμερικανικών και Γερμανικών κέντρων (το National Emerging Infectious Diseases Laboratories, Boston University, Boston, MA, USA, το Harvard Medical School, Cambridge, MA, USA, το Institute of Clinical and Molecular Virology, University Hospital Erlangen, Friedrich-Alexander Universität Erlangen-Nürnberg, Erlangen, Germany, κ.α.)
 
Η προ-δημοσίευση που αναρτήθηκε : 
https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1.article-info

 

Η επιστήμη, πλέον, ακολουθεί τα βήματα του Μένγκελε, αδιαφορεί για τους κινδύνους διαφυγής αυτού του φονικότατου ιού και καμαρώνει για τα ακόμη φονικότερα τέρατα που δημιουργεί. Η συμμετοχή των Γερμανών προκαλεί αναπόφευκτα συνειρμούς με τα όσα συνέβησαν στον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Επιχείρησαν να δικαιολογηθούν, λέγοντας ότι αυτό το πρόγραμμα «growth of function» έγινε σε Αμερικανικό Εργαστήριο Βιοασφάλειας επιπέδου 4 (ένα από τα 13 στις ΗΠΑ). Όμως έχουν παρατηρηθεί πολλά ατυχήματα και διαρροές από τετοια εργαστήρια.
Κατατίθενται, εσπευσμένα, επιστολές και μηνυτήριες αναφορές σε Ευρώπη και ΗΠΑ
Απαιτείται σκληρή και δυναμική αντίδραση για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα