Εφευρέτης του εμβολίου mRNA: H κυβέρνηση δεν είναι διαφανής ως προς τους κινδύνους στους νέους ανθρώπους (VIDEO)

Ο εφευρέτης του εμβολίου mRNA Dr. Robert Malone συμμετείχε στον Tucker Carlson το βράδυ της Τετάρτης. Η συνέντευξη αυτή πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα που το CDC παραδέχτηκε ότι οι γιατροί βλέπουν περισσότερες περιπτώσεις σπάνιας φλεγμονής της καρδιάς σε νεαρούς ενήλικες μετά τη λήψη του εμβολίου COVID.

Αμέσως μετά ο Δρ Μαλόουν είπε στον Τάκερ Κάρλσον ότι ανησυχεί για τον κίνδυνο αυτών των θεραπειών.

Tucker Carlson: Το YouTube το κατέβασε. Το έκαναν αυτό παρόλο που ο Δρ Μαλόουν μπορεί να είναι το πιο εξειδικευμένο άτομο στον πλανήτη Γη για να συζητήσει αυτό το θέμα. Γιατί; Επειδή βοήθησε στη δημιουργία της τεχνολογίας mRNA πίσω από το εμβόλιο COVID. Πιστεύουμε ότι έχει το δικαίωμα να μιλήσει… Με τρόπο προσιτό σε μη επιστήμονες, έχετε ανησυχίες σχετικά με αυτά τα εμβόλια για ανθρώπους που δεν διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο;

Dr. Robert Malone: Η κυβέρνηση δεν είναι διαφανής μαζί μας σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί οι κίνδυνοι. Και έτσι είμαι της γνώμης ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν αν θα δεχτούν ή όχι το εμβόλιο, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για πειραματικά εμβόλια. Αυτό είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα που έχει να κάνει με τη δεοντολογία της κλινικής έρευνας. Έτσι, η ανησυχία μου είναι ότι γνωρίζω ότι υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα και ότι τα δεδομένα έχουν καταγραφεί αρκετά αυστηρά ώστε να μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόσβαση σε αυτούς τους κινδύνους. Και ως εκ τούτου, για άτομα όπως το ακροατήριό σας, εσείς και εγώ, δεν έχουμε πραγματικά τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να λάβουμε μια λογική απόφαση.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν οι νεαροί ενήλικες σε ηλικία κολεγίου θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, ο Δρ Robert Malone απάντησε:

Dr. Robert Malone: Έτσι, έχω την προκατάληψη ότι τα οφέλη πιθανώς δεν υπερβαίνουν τους κινδύνους σε αυτή την ομάδα. Αλλά δυστυχώς, η ανάλυση κινδύνου-οφέλους δεν γίνεται… Σίγουρα μπορώ να πω ότι η σχέση κινδύνου-οφέλους για όσους είναι 18 ετών και κάτω δεν δικαιολογεί τα εμβόλια. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δικαιολογεί τους εμβολιασμούς σε αυτούς τους πολύ νεαρούς ενήλικες.

πηγή