Διαπρεπής εμβολιασμένος Βρετανός Καρδιολόγος δήλωσε ότι τα σκευάσματα mRNA πρέπει να σταματήσουν να χορηγούνται άμεσα!

Ο Δρ Aseem Malhotra είναι Βρετανός καρδιολόγος με πολλές δημοσιεύσεις και βιβλία στο ενεργητικό του. Όταν η πανδημία βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, ήταν από τους πρώτους που παρατάχθηκαν για τις λήψεις εμβολίων mRNA και πίεσαν και άλλους να κάνουν τα εμβόλια.
Αλλά τώρα, αφού μελέτησε προσεκτικά τα διαθέσιμα δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, ζητά να σταματήσουν τα εμβόλια μέχρι να δημοσιοποιηθούν όλα τα δεδομένα.
Και μιλάει από καρδιάς, κυριολεκτικά: Τον Ιούλιο του 2021 ο πατέρας του, ο οποίος είπε, «ήταν πολύ γυμνασμένος και δραστήριος υπέστη μια ανεξήγητη ξαφνική καρδιακή ανακοπή».
Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Malhotra άρχισε να βλέπει στοιχεία ότι τα εμβόλια mRNA όχι μόνο επιταχύνουν την καρδιακή νόσο, αλλά ότι η αποτελεσματικότητά τους είναι «στην πραγματικότητα πολύ, πολύ φτωχή». Στην πραγματικότητα, πρόσθεσε, τα αρχικά δεδομένα που είδε, «πρότειναν ότι ήταν πιθανό να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό στους περισσότερους ανθρώπους».
«Τα συμπεράσματα είναι πολύ σαφή, συντριπτικά, αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι αυτά τα εμβόλια πρέπει να ανασταλούν, να σταματήσουν εν αναμονή της έρευνας», είπε. Ανησυχεί ιδιαίτερα για τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας σε παιδιά και εφήβους που έχουν κάνει το εμv0λιο mRNA.
Μιλώντας στη Laura Ingraham στο Fox News, ο Malhotra είπε: «Είμαι βέβαιος ότι μια έρευνα θα αποκαλύψει ότι αυτό πιθανότατα δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε αναπτυχθεί από την αρχή».