Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΡΩΑΣ «ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ»

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, που οι ξενοκίνητες δυνάμεις καταπατούν κάθε έννοια Δικαίου , Συντάγματος, ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Εθνικής Κυριαρχίας, όπως άλλωστε επιδιώκουν εδώ και 182 χρόνια, ο λαός περιμένει από τους Έλληνες Δικαστές και ειδικά από τους Ανωτάτους, να σταθούν αλύγιστοι και ανεπηρρέαστοι προσηλωμένοι στο καθήκον που ορκίστηκαν και τάχθηκαν να υπηρετούν .

Οι διατάξεις  που εκδόθηκαν σε εφαρμογή των “Μνημονίων”, είτε με το πρόσχημα ψηφισμένων νόμων με απειλή κομματικής πειθαρχίας, είτε μέσω των “κατ΄ ευφημισμόν” Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου,  έχουν καταντήσει το Σύνταγμα ένα εθνογραφικό ιστορικό κείμενο, αντί για «πνεύμονα» Δημοκρατίας που πρέπει είναι .

Ο Έλληνας Δικαστής πρέπει να δώσει και πάλι ένα παγκόσμιο μάθημα ανδρείας, ότι δεν καταθέτει τα νομικά του όπλα, δεν θυσιάζει την τιμή του, δεν φοβάται, δεν ανέχεται καταπατήσεις του Συντάγματος, ούτε ευτελισμό στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων .

Η  Δικαοσύνη , σε περιόδους πολιτικής κρίσεως και αστάθειας, είναι το τελευταίο καταφύγιο του πολίτη πριν την απελπισία ή την αυτοδικία .  

Ο πολυπαθής λαός μας κάνει έκκληση προς τους κ.κ. Έλληνες Δικαστές να μή λογαριάζουν πιέσεις που προέρχονται από “πάνω”, από “κάτω”, από “δεξιά” ή “αριστερά”…  αλλά να στέκονται αμετακίνητοι στο καθήκον τους και τη συνείδησή τους,  ως νέοι “Πολυζωϊδηδες”.

Να μή φοβηθούν την καριέρα τους, γιατί θα έχουν σύμμαχο τον δίκαιο Θεό, που θα αποδώσει δικαιοσύνη ως Κριτής , σύμφωνα με τα έργα του καθενός.
 ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ

http://www.tideon.org