Ισραήλ: Το εμβόλιο επιβραδύνει την έξοδο στην «Ελευθερία»;

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

Στο Ισραήλ οι άνω των 60 εμβολιάστηκαν και τις δύο δόσεις σε ποσοστό 90% και πλέον. Δύο μήνες μετά την έναρξη αυτής της πολιτικής, ενώ οι γιατροί περίμεναν  να θριαμβολογούν, ακριβείς στατιστικές οδηγούν στην εκτίμηση ότι τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες.

Οι συγγραφείς της μελέτης δεν καταλήγουν, αλλά η πραγματική ζωή για την οποία μιλούν δεν έχει καμία σχέση με τη διαφήμιση της Big Pharma …

Απάτη, λοιπόν, η αποτελεσματικότητα 95%;

Ένα πράγμα είναι βέβαιο ωστόσο, ότι η ασθένεια υποχωρεί λιγότερο γρήγορα από ό, τι τον Οκτώβριο (χωρίς εμβολιασμό) και μεταξύ των δύο δόσεων ο ιός διπλασιάζει τη δράση του.

Η νέα επιδημία είναι πιο θανατηφόρα από την πρώτη στην οποία η χώρα χρησιμοποίησε μαζικά το πρωτόκολλο Raoult [υδροξυχλωροκίνη]. Είναι συγκρίσιμη με αυτή του Οκτωβρίου. Τα καινούρια εβδομαδιαία κρούσματα έφτασαν  τα 60.000 σε σύγκριση με τα 45.000 τον Οκτώβριο. Αναρωτιέται κανείς για τις συνδυασμένες επιπτώσεις του περιορισμού και του εμβολιασμού.

Συγκρίσεις…

Ο εγκλεισμός άρχισε στις 8 Ιαν., και όλοι οι άνω των 60 εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά πριν από τις 5 Ιαν. Αν πιστεύαμε τους γιατρούς στα ΜΜΕ, ο εμβολιασμός που ξεκίνησε στις 18 Δεκ. θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» την πανδημία.

Το αποκορύφωμα της επιδημίας συμβαίνει στις 15 Ιαν. και στη συνέχεια αρχίζει να μειώνεται αργά, αλλά εκπληκτικά, πολύ πιο αργά από ό, τι τον Οκτώβριο.

Τρεις εβδομάδες μετά την κορύφωση, η μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων τον Οκτώβριο ήταν 70% και για τα άτομα άνω των 60 ετών και για νεότερους.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, τρεις εβδομάδες μετά την κορύφωση και τον εμβολιασμό, η μείωση είναι πολύ χαμηλότερη: 45% για άτομα άνω των 60 ετών, 10% για τους νεώτερους.

Εξέλιξη των κρουσμάτων (αριστερά) προ και μετά τον εμβολιασμό (δεξιά) σε ηλικίες προ και μετά τα 60.

Η μείωση των συνολικών κρουσμάτων είναι αργή μετά τον εμβολιασμό (τέλη Ιαν. – Φεβρ.) απ’ ό,τι προ του εμβολιασμού (Οκτ. 2020).

Στο Λίβανο, ελλείψει εμβολιασμού, η μείωση των κρουσμάτων είναι ταχύτερη απ’ ό,τι στο Ισραήλ

Υπάρχουν και χειρότερα: Στο Ηνωμένο Βασίλειο, που μαστίζεται από τις μεταλλάξεις του ιού και εμβολίασε πολύ μικρότερο ποσοστό πληθυσμού του από το Ισραήλ, η μείωση της πανδημίας είναι ταχύτερη απ’ ό, τι στο Ισραήλ …

Ο εμβολιασμός συντηρεί την πανδημία;

Υπάρχει μια άλλη διαφορά μεταξύ Οκτωβρίου και Φεβρουαρίου: τον Οκτώβριο  πρώτοι στα κρούσματα ήταν οι νεότεροι, σήμερα είναι το αντίθετο, πρώτοι  είναι ηλικιωμένοι, και, περίεργο, είναι αυτοί που εμβολιάστηκαν πρώτοι!…

Η εξέλιξη της νοσηλείας για σοβαρά περιστατικά covid εγείρει αμφιβολίες για την προστασία του εμβολίου. Η κορύφωση νοσηλείας άνω των 60 ετών εμφανίζεται στις 20 Ιαν. με 700 εβδομαδιαίες νοσηλείες. Αυτή τη μέρα, όλοι οι άνω των 60 είχαν κάνει την πρώτη δόση πριν τουλάχιστον 15 ημέρες και μερικοί πριν 5 εβδομάδες. Ας προσθέσουμε ότι το 40% είχε κάνει και τη δεύτερη δόση.

Εξέλιξη των σοβαρών περιστατικών (με μπλε οι άνω των 60) προ (αριστερά) και μετά τον εμβολιασμό.

Δύο εβδομάδες μετά, τα σοβαρά περιστατικά νοσηλείας άνω των 60 ετών υποχώρησαν κατά 30%, όταν κατά τη διάρκεια της δεύτερης επιδημίας η μείωση ξεπέρασε το 45%.

Έτσι, για τους ηλικιωμένους, ένα μήνα μετά το τέλος του πρώτου εμβολιασμού, το θαύμα δεν έχει συμβεί και η μείωση των σοβαρών περιστατικών είναι πολύ πιο αργή από ό, τι το φθινόπωρο….

 Για τους κάτω των 60 ετών, είναι χειρότερα: τα σοβαρά περιστατικά συνεχίζουν να αυξάνονται ένα μήνα μετά τον εγκλεισμό, ενώ το 40% των 40-60 ετών έχουν κάνει τις δύο δόσεις τους… Το φθινόπωρο, χωρίς εμβόλιο, ένα μήνα μετά τον εγκλεισμό, τα σοβαρά περιστατικά είχαν μειωθεί κατά 50%.

Οι οπαδοί του εμβολιασμού θα παρηγορηθούν διαβεβαιώνοντας ότι οι ηλικιωμένοι, που εμβολιάστηκαν πρώτοι, προστατεύονται καλύτερα από τους άλλους.

Μικρό πρόβλημα εάν προστατεύονται καλύτερα με δύο δόσεις παρά με μία, η περίοδος μεταξύ των δύο δόσεων είναι αυτή όλων των κινδύνων.

Τα παραπάνω γραφήματα προκαλούν τρόμο. Μέχρι την 1η Ιανουαρίου, στις πόλεις που είχαν εμβολιαστεί νωρίτερα, η εξέλιξη του αριθμού των σοβαρών περιστατικών παραμένει φυσιολογική (περισσότερα σοβαρά περιστατικά σε ηλικιωμένους, λιγότερα σε νέους αλλά παράλληλη αύξηση).

Στη συνέχεια γίνονται αισθητές οι παρενέργειες της πρώτης δόσης, οι δύο καμπύλες απομακρύνονται για τρεις εβδομάδες, τα σοβαρά περιστατικά εκτοξεύονται στους ηλικιωμένους.

Στα τέλη Ιανουαρίου εμβολιάζονται οι νεώτεροι, και η καμπύλη σοβαρών περιστατικών τους εκτοξεύεται. Αναμφίβολα καθαρή σύμπτωση, το φαινόμενο είναι λιγότερο έντονο όπου έχουν εμβολιαστεί λιγότεροι…

[Yπενθυμίζεται ότι η Ινδία ζήτησε από την Pfizer, πριν εγκρίνει τη χρήση του εμβολίου της εναντίον του Covid-19, δοκιμαστική περίοδο. Η εταιρία αρνήθηκε αυτό το αίτημα της ανώτατης υγειονομικής αρχής της Ινδίας και η εταιρία απέσυρε την αίτησή της για είσοδο στην ινδική φαρμακευτική αγορά.]

Το παρελθόν της Pfizer

Η Pfizer είναι η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στον κόσμο [παρασκευάστρια του Viagra] και είναι επίσης η εταιρεία που καταδικάστηκε με το δεύτερο μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία των ΗΠΑ για ψέματα για ένα από τα φάρμακά της και για δωροδοκία γιατρών. Αυτό το πρόστιμο ρεκόρ είναι μόνο ένα παράδειγμα. Η Pfizer έχει καταδικαστεί επανειλημμένα για

απόκρυψη των κύριων παρενεργειών του Protonix,

απόκρυψη των καρκινογόνων ιδιοτήτων του Prempro,

ψεύδη σχετικά με την αυτοκτονική συμπεριφορά του Chantix (
Οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές αφαίρεσαν την προειδοποίηση σχετικά με τις νευροψυχιατρικές παρενέργειες το Μάio 2016.)

προώθηση της Depo-Testosterone ως αποτελεσματικής και ασφαλούς ενώ είναι αναποτελεσματική και προκαλεί σημαντικές ανεπιθύμητες παρενέργειες και

διεξαγωγή παράνομων κλινικών δοκιμών για το Trovan στη Νιγηρία, από το οποίο πέθαναν 11 παιδιά.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι με την παγκόσμια πώληση του «εμβολίου» RNA, η Pfizer θα αποκομίζει 14 δις δολάρια ετησίως – περισσότερο από το ΑΕΠ της Νικαράγουας.

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

Πηγές: https://www.agoravox.fr/tribune-libre/article/en-israel-la-vaccination-freine-t-230793

https://pgibertie.com/2021/02/07/en-israel-la-vaccination-freine-t-elle-le-recul-de-la-pandemie/

https://www.lci.fr/international/covid-19-que-nous-disent-les-donnees-venues-d-israel-sur-l-efficacite-de-la-vaccination-2177327.html

https://github.com/hrossman/Patterns-of-covid-19-pandemic-dynamics-following-deployment-of-a-broad-national-immunization-program

https://fr.sott.net/article/36523-L-ineptie-des-vaccins-a-ARN-pour-traiter-le-Covid-19

http://aktines.blogspot.com/2021/02/blog-post_29.html

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα