ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Gay Pride ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

GAY_PRIDE

Η είδηση…

H Έλενα Παπαρίζου ανταλλάσει… λεσβιακά φιλιά

 

Στηρίζει το Gay Pride και αποφάσισε να μην το κάνει μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Για το λόγο αυτό, η Έλενα Παπαρίζου φιλήθηκε στο στόμα με συναδελφό της, την τραγουδίστρια Courtney Parker.
 Οι δύο γυναίκες πιασμένες αγκαλιά έρχονται πολύ κοντά και ανταλλάσουν ένα φιλί στο στόμα και όλα αυτά μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Η εν λόγω φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας Lifo, με αφορμή το Athens Pride που θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουνίου. Έτσι, το περιοδικό ζήτησε από 25 Αθηναίους να φιληθούν στο στόμα με άτομα του ίδιου φύλου και να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στην ομοφοβία. Η εφημερίδα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, μετά και τον σάλο που προκλήθηκε από την απαγόρευση μετάδοσης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα της μετάδοσης διαφημιστικού σποτ που έδειχνε δύο γυναίκες να φιλιούνται.

Και για εκείνους που θα βιαστούν να… σοκαριστούν με το θέαμα, να θυμίσουμε ότι η πρώτη διδάξασα είναι η Madonna, που έχει επανειλλημένως φιλήσει στο στόμα γυναίκες, όπως η Britney Spears και η Christina Aguilera, ενώ στον ίδιο δρόμο έχουν κινηθεί και η Sandra Bullock που έχει… γραπώσει τη Scarlett Johansson και Meryl Streep, στα βραβεία Oscar του 2010, ενώ παρόμοια σέξι «περιστατικα» έχουν παρατηρηθεί ακόμα και σε πιο… «κουλτουριάρικα» events, όπως στο Φεστιβάλ Βενετίας που η Josephine De La Baum και η Roxanne Mesquida φιλήθηκαν όχι μόνο στην ταινία τους  “Kiss of the damned”, αλλά και πάνω στο κόκκινο χαλί!

 

Το σχόλιο…

@Φιλόσοφος του Μέλλοντος 

Πάλι το εύκολο πράττουν οι άνθρωποι και νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Αντί να ασχοληθούμε ως κοινωνία με τα μεγάλα προβλήματα (ανεργία, εγκληματικότητα, παιδεία, υγεία, αναβάθμιση φυσικού περιβάλλοντος, τεχνολογία, καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις και εθελοντισμός), ασχολούμαστε (με αιχμή του δόρατος το lifo) με τους ομοφυλόφιλους-ες. Όχι ότι είναι κάποιο έγκλημα η ομοφυλοφιλία, κατά τη γνώμη μου, παρά την αμείλικτη καταδίκη των θρησκειών επί του θέματος, ωστόσο, πάλι δίνεται μάχη χαρακωμάτων σε χαμερπέστατο επίπεδο, πάλι δηλαδή γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού και προσπάθειας αποδόμησης αξιών. Πάντως, ένας συνειδητοποιημένος-μορφωμένος πολίτης εξοργίζεται με όλα αυτά. Αυτοί οι ομοφυλόφιλοι θα μας πουν επίσης πού βρίσκουν όλα τα λεφτά σε εποχή έσχατης ένδειας, ώστε να ταξιδεύουν και συμμετέχουν σε αυτές τις παρελάσεις υπερηφάνειας; Κατά τα άλλα, γιατί δεν κάνουν τέτοιες παρελάσεις υπερηφάνειας και οι επαγγελματίες πόρνοι-ες, οι έχοντες σωρεία εξώγαμων σχέσεων, οι συμμετέχοντες συστηματικά σε όργια κλπ., ώστε να αποκατασταθεί και η δική τους καλή φήμη στην κοινωνία; Κάποτε όλα αυτά χαρακτηρίζονταν ”σόδομα και γόμορα”, ή σε κάθε περίπτωση αποτελούσαν ευτελέστατα θέματα ιδιωτικής σφαίρας, τώρα έχουν αναχθεί σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Μήπως αυτό λέει κάτι για το μηδενικό επίπεδο των ηθικών αξιών της εποχής μας; Το lifo, με όλους τους ελαφρόμυαλους, που το απαρτίζουν, πότε θα αρχίσει να ασχολείται με την οικοδόμηση αξιών και όχι την αποδόμηση; Τέλος, πλάκα έχει η Έλενα, που κάποτε είχε διαψεύσει φήμες, που την ήθελαν να έλκεται και από το γυναικείο φύλο.

 

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=283948