ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: “Trans αγόρι” που άρχισε να «γίνεται» κορίτσι σε ηλικία 12 ετών, τελικά το μετάνιωσε: «Καλά ήμουνα στο σώμα μου»

Ένα αγόρι που είχε αρχίσει την διαδικασία «αλλαγής φύλου» όταν ήταν 12 ετών, ώστε να «γίνει» τελικά κορίτσι, άλλαξε γνώμη μετά από μόλις δύο χρόνια.

Η ιστορία του Patrick Mitchell παρουσιάστηκε στην εκπομπή “60Minutes” της Αυστραλίας, πριν λίγες ημέρες. Έδωσε μια συνέντευξη την ‘Ημέρα της Γυναίκας’, εξηγώντας πώς το να ονομάζεται «κορίτσι» τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι τελικά, ήταν άνετος ως αγόρι.

Τώρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ιστών μαστών που αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα της λήψης οιστρογόνου.

“Ένιωθα ότι ήμουν στο σωστό δρόμο στο να γίνω κορίτσι”, δήλωσε ο Mitchell στο 60 Minutes.

Αλλά κάποια στιγμή φέτος, το να αναφέρεται ως “ένα από τα κορίτσια” τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι “ήμουν πραγματικά άνετα στο σώμα μου”.

«Κάθε μέρα αισθανόμουν καλύτερα», είπε.

«Εγώ ήμουν ένα trans παιδί», δήλωσε ο Walt Heyer, ιδρυτής της SexChangeRegret.com, στο LifeSiteNews μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. “Αυτή η ιστορία του Πάτρικ είναι περισσότερο απόδειξη ότι οι trans-ακτιβιστές γιατροί δεν έχουν κανέναν τρόπο να αποδείξουν ποια είναι τα trans -παιδιά και ποια δεν είναι“.

Αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα ξεδιάντροπα να προχωρήσουν στις «θεραπείες».

“Αυτό που γνωρίζουμε από όσα επίμονα, «επιβεβαιώνουν» γονείς, γιατροί και σχολεία, είναι ότι μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά να πιστεύουν ότι είναι transgender“, δήλωσε ο Heyer. “Όταν υπάρχει συντριπτική υποστήριξη της “cross gender” ταυτότητας(δηλ. ότι μπορούμε άνετα να «αλλάξουμε» το φύλο μας), κάθε παιδί θα αναπτύξει τελικά συμπτώματα δυσφορίας φύλου. ΟPatrick ήταν τυχερός γιατί βγήκε και αναγνώρισε ότι ήταν άνετος στο σώμα του”.

«Ήξερα ότι έκανε σκέψεις για το σώμα του», είπε η μητέρα του αγοριού. Δέχθηκε το “transgenderism” του όταν ήταν 12 ετών και ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στην πρόταση να δουν έναν γιατρό γι’ αυτό.

«Το αγόρι σου έχει στήθη», της λέει ο παρουσιαστής του 60Minutes.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η μητέρα του Patrick υποστηρίζει τόσο τη “μετάβαση” του σε γυναίκα όσο και το ότι αποδέχεται τελικά το «βιολογικό του φύλο».

“Τα παιδιά δεν πρέπει να υποβάλλονται σε διαρκείς επιβεβαιώσεις ή ιατρικά επαγόμενες cross-gender θεραπείες μέχρι την ηλικία των 18 ετών”, δήλωσε ο Heyer. “Σε εκείνη την ηλικία θα πρέπει να υποβάλλονται σε ψυχολογικές αξιολογήσεις για να διαπιστωθεί αν οι μη θεραπευμένες συνωστωμένες ψυχολογικές διαταραχές προκαλούν το νεαρό άτομο να αναγνωρίζεται ως transgender”.

Διαταραχές όπως η δυσμορφική διαταραχή του σώματος, η διπολική διαταραχή, η διασχιστική διαταραχή ταυτότητας, η κατάθλιψη, το άγχος και το σύνδρομο Asperger συνδέονται μεcross-gender ταυτότητες. Αλλά καμία από αυτές “δεν απαιτεί αποκλειστές ορμονών ή “αλλαγή φύλου” ως μέρος της θεραπείας της”.

Ο νεαρότερος «ασθενής» της Μεγάλης Βρετανίας που υποβλήθηκε σε “αλλαγή φύλου” σε ηλικία μόλις 15 ετών “μεταφέρθηκε” πάλι πίσω στo να ζει ως άνδρας όταν έγινε 18 ετών. Τώρα, στα 23 του, ξανά «αλλάζει» πάλι σε γυναίκα.

“Ελπίζω ότι τελικά θα είμαι ευτυχισμένος”, είπε τον Αύγουστο.

Αυτό το καλοκαίρι, το Pure Passion Media και το Mastering LifeMinisters κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ που μοιράζεται τις ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν λύπη και μεταμέλεια μετά την «αλλαγή του φύλου» τους.

 

ΠΗΓΕΣ:

Κόκκινος Ουρανός

LifeSite

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα