Κοσσυφοπέδιο: Ο τουρκικός στρατός μετέφερε εκσκαφείς για διάνοιξη δρόμων σε περιοχές με Τούρκους

Ο τουρκικός στρατός, ο οποίος έχει συμβάλει σημαντικά στην εδραίωση της ασφάλειας και της ειρήνης στο Κοσσυφοπέδιο από το 1999, συνεχίζει το έργο του για τη βελτίωση της υποδομής στη  Μαμούσα, τον μοναδικό τουρκικό δήμο της χώρας, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετέφεραν στο Κόσοβο σκαπτικά μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν νέους δρόμους, κυρίως σε περιοχές όπου κατοικούν Κοσοβάροι τουρκικής  καταγωγής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το τουρκικός στρατός πρωτοστατεί σε έργα οδοποιίας στο δήμο Μαμούσα, για τους αγρότες στην περιοχή, για να τους διευκολύνει στην πρόσβαση στις καλλιεργούμενες εκτάσεις τους.

Ο δήμαρχος  της Μαμούσα,  Abdülhadi Krasnic, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε ότι Τούρκοι στρατιώτες πραγματοποιούν την κατασκευή δρόμων αγροτεμαχίων με βαρύ εξοπλισμό κατασκευής και είπε:

«Με την υποστήριξη των Τούρκων στρατιωτών μας, ανοίγουμε δρόμους που δεν υπάρχουν. στη Μαμούσα. Ξεκίνησε η οδοποιία στα χωράφια που δεν έχουν δρόμους στην περιοχή Τορατζνταλάρ. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τους Τούρκους στρατιώτες μας για τις επενδύσεις και την υποστήριξή τους στη Μαμούσα μέχρι στιγμής. «Χαίρομαι που σε έχω Τουρκία μου, χαίρομαι που σε έχω Τούρκο στρατιώτη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://echedoros.blog/