Το φαγητό της εργατιάς. Κεφτέδες με χυλοπίτες

Πολλές φορές η νοσταλγία της παλιάς εποχής, κάνει το φαγητό, πιο νόστιμο! Οι αγαπημένες μας γεύσεις που συνδέονται με ευχάριστες στιγμές της ζωής μας και την παιδική μας ηλικία, συνήθως είναι τα φαγητά, με τη μεγαλύτερη νοστιμιά. Πόσο μάλλον όταν αυτά μαγειρεύονται με αγάπη και καλοσύνη. Στην καρδιά της Ρούμελης στο όμορφο Καρπενήσι, η Λίτσα Πετροπούλου, μας υποδέχεται με χαρά στο σπιτικό της και με ντόπια προϊόντα της περιοχής, μας μαγειρεύει με συγκίνηση και νοσταλγία “το φαγητό της εργατιάς” όπως θυμάται, από την μητέρα της.