Έρχεται το 4o επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «ΕΡΩτημα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 4ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «ΕΡΩτημα» ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία η προβολή της νέας μηνιαίας σειράς αὐτοτελῶν ἐκπομπῶν της “Ενωμένης Ρωμηοσύνης”, με τίτλο «ΕΡΩτημα», που περιλαμβάνει ἀναφορές σέ ἐπίκαιρα θέματα πού ἀπασχολοῦν τούς νέους ἀνθρώπους τοῦ καιροῦ μας.
Το τέταρτο επεισόδιο, με θέμα τον εθισμό  στο διαδίκτυο, την νέα μορφή εξάρτησης των νέων,  καθώς επίσης και δράσεις της ΕΡΩ σε θέματα αυτάρκειας, θα προβληθεί την Τετάρτη 19 Απριλίου, 9 η ώρα μ.μ. ενώ θα επαναληφθεί και το Σάββατο 22 Απριλίου την ίδια ώρα.
 
Η συνεργασία αυτή γίνεται μέσα από την τηλεοπτική πλατφόρμα του καναλιού RISE TV, το οποίο εκπέμπει κυρίως εντός της Αττικής, ενώ ήδη αναμεταδίδεται και από άλλους περιφερειακούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, όπως: ΑΧΕΛΩΟΣ TV, ΘΑΡΙ TV, ΠΕΛΛΑ TV, TOP CHANEL Α.Ε και 4Ε TV, καθώς και από την Κεντρική Σελίδα της Ε.Ρω αλλά και από το κανάλι μας στο Youtube .  
Θυμίζουμε ότι οι συντελεστές της νέας αυτής τηλεοπτικής μας παραγωγής (συντάκτες, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές) είναι μέλη της νεολαίας της “Ενωμένης Ρωμηοσύνης”, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά και έχουν φέρει εις πέρας μία τεράστια εργασία.

Ευελπιστούμε ότι η θεματολογία της σειράς αυτής, η οποία συνδυάζει τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας με θέματα πνευματικής ζωής, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων αλλά και όλων μας. Πιστεύουμε ότι είναι από τις λίγες εκπομπές που στοχεύουν σ’ αυτά τα θέματα με πρίσμα την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας και όχι τα ξενόφερτα πρότυπα.
 

Υ.Γ:  Όλες οι εκπομπές “ΕΡΩΤΗΜΑ” είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας (www.enromiosini.gr)