Νίκος Αναδιώτης: «Ο σκοπός του Oρθόδοξου Έλληνα Xριστιανού είναι να γίνει άγιος, να φτάσει όσο πιο κοντά στο Θεό»

«Στην ηλικία που είναι τα παιδιά μου δε θα ήθελα να δουν σε σήριαλ να φιλάω άλλη γυναίκα (…). Ο πιο σπουδαίος ρόλος για εμένα είναι εκείνος του συζύγου και του πατέρα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να κάνω οικογένεια», λέει στη συνέντευξη!

 «Έχω κάνει πράγματα στη δουλειά που μπορεί να ξαναέκανα, αν ήμουν σε εκείνη την ηλικία. Τώρα όμως, δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω. Στην ηλικία που είμαι δεν θέλω να με βλέπουν τα παιδιά μου να φιλάω μια ξένη γυναίκα εκτός της μαμάς τους σε κάποιο σίριαλ», δήλωσε.
 
Αναφορικά με τη γυναίκα του, δήλωσε πως κάθε μέρα προσπαθεί να γίνει καλύτερη μητέρα. «Η γυναίκα μου έχει στόχο να γίνει η καλύτερη μαμά του κόσμου. Η μάνα είναι ο πιο σπουδαίος ρόλος για μια γυναίκα, άπαξ και της δοθεί η μητρότητα. Κι εγώ ως μπαμπάς θα μπορούσα να γίνω καλύτερος. Πολλές φορές θυμώνω ή δεν βρίσκω το θάρρος να ζητήσω από τα παιδιά μου συγγνώμη. Προσπαθώ να μην έχω μέσα μου εγωισμό. Δεν τα κάνω όλα στο σπίτι, αλλά αν χρειαστεί, θα πλύνω και τα πιάτα».

Τέλος, μίλησε για την πίστη του στον Θεό. «Ο σκοπός του ορθόδοξου Έλληνα χριστιανού είναι να γίνει άγιος, να φτάσει όσο πιο κοντά στον Θεό», είπε κλείνοντας.