ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ: Οι βλάβες από τα σκευάσματα κατά του κορωνοϊού είναι πολύ μεγαλύτερες από τα οφέλη

Αυξάνονται συνεχώς τα ευρήματα που δείχνουν ότι οι βλάβες από τα σκευάσματα είναι πολύ μεγαλύτερες από τα οφέλη.
Αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι οι υποχρεωτικότητες εκτός του ότι είναι εκτός επιστημονικής πραγματικότητας, είναι επιπλέον και ανήθικες και εγκληματικές.
Σε πρόσφατη δημοσίευση οι ερευνητές αξιολόγησαν την απαίτηση ορισμένων πανεπιστημίων περί υποχρεωτικού εμβολιασμού φοιτητών, χρησιμοποιώντας δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν από το CDC και διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν εξυπηρετείται η δημόσια υγεία όπως υποστηρίζουν φανατικά ορισμένοι, αλλά αντίθετα μπορεί να προκαλέσουν καθαρή αναμενόμενη βλάβη.
Συγκεκριμένα, στους νεαρούς ενήλικες κάτω των 40 ετών που δεν είχαν μολυνθεί στο παρελθόν, για να αποτραπεί μια (1) νοσηλεία Covid-19, εκτιμάται ότι αναμένονται 18 έως 98 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων 1,7 έως 3,0 που σχετίζονται με περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας στους άντρες και 1.373 έως 3.234 περιπτώσεις αντιδραστικότητας βαθμού ≥3 που παρεμποδίζει τις καθημερινές δραστηριότητες.
Και συνεχίζουν:
“…Δεδομένου του υψηλού επιπολασμού της ανοσίας μετά τη μόλυνση, αυτό το προφίλ κινδύνου-οφέλους είναι ακόμη λιγότερο ευνοϊκό.
Οι εντολές εμβολιασμού στα πανεπιστήμια είναι ανήθικες επειδή:
1) Δεν υπάρχει επίσημη αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους για αυτήν την ηλικιακή ομάδα. 2) οι εντολές εμβολίων μπορεί να οδηγήσουν σε καθαρή αναμενόμενη βλάβη σε μεμονωμένους νέους.
3) Οι εντολές δεν είναι αναλογικές: οι αναμενόμενες βλάβες δεν αντισταθμίζονται από τα οφέλη για τη δημόσια υγεία δεδομένης της μέτριας και παροδικής αποτελεσματικότητας των εμβολίων κατά της μετάδοσης
4) Οι εντολές των ΗΠΑ παραβιάζουν την αρχή της αμοιβαιότητας, επειδή οι σπάνιες σοβαρές βλάβες που σχετίζονται με τα εμβόλια δεν θα αντισταθμιστούν αξιόπιστα λόγω των κενών στα ισχύοντα συστήματα τραυματισμού εμβολίων.
5) Οι εντολές δημιουργούν ευρύτερες κοινωνικές βλάβες…