Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες στους μαραθωνίους του Νοεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Στους Μαραθώνιους του Νοεμβρίου 2021 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τρέξεις αν είσαι υγιής και το αποδείξεις με διαγνωστικό έλεγχο προ του αγώνα! Κατά τις επίσημες ανακοινώσεις επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο εμβολιασμένων και όσων έχουν νοσήσει από κορωνοϊό!

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του μαραθωνίου της Αθήνας διαβάζουμε:
 
«Δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2021 έχουν όσοι δρομείς διαθέτουν Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID 19 ή Πιστοποιητικό Νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών».
 
Αντιστοίχως στην σελίδα για τον μαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη αναφέρεται:
 
«Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στις διοργανώσεις έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των διοργανώσεων».
 
Ντροπή στους διοργανωτές που ταυτίστηκαν με τον φασισμό και απέκλεισαν από τους αγώνες την πιο υγιή κατηγορία ανθρώπων, τους αθλητές!