Η μεγάλη κρίση που λέγεται «υπερβάλλουσα γενική θνησιμότητα»!

Η βρετανική Telegraph αφιερώνει ακόμα ένα εκτενές άρθρο της στο μεγάλο πρόβλημα της υπερβάλλουσας γενικής θνησιμότητας στη Βρετανία που έχει πλέον λάβει ανησυχητικές διαστάσεις!

Κατά την Στατιστική Αρχή τον Οκτώβριο του 2022 καταγράφηκαν κατά μέσο όρο 1564 παραπάνω θάνατοι ανά εβδομάδα όταν ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 315 τον Οκτώβριο του 2022 και 1322 το 2021!

Πρόκειται για μια αύξηση του 16.7% πάνω από τον μέσο όρο των προηγούμενων 5 ετών πριν από την έλευση του κορωνοϊού (2015-2019).

Ειδικοί του χώρου της υγείας είχαν προειδοποιήσει ότι αυτοί οι ανεξήγητοι παραπάνω από τον μέσο όρο θάνατοι είναι το έμμεσο αποτέλεσμα της περιόδου του κορωνοϊού, όταν οι εγχειρήσεις στα νοσοκομεία ακυρώνονταν ή αναβάλλονταν καθώς το σύστημα υγείας είχε επικεντρωθεί εμμονικά στον κορωνοϊό αψηφώντας άλλες σοβαρές παθήσεις.

Τα στατιστικά επίσης δείχνουν ότι τους τελευταίους 6 μήνες υπήρξαν περισσότεροι υπερβάλλοντες θάνατοι από αιτίες διαφορετικές από τον κορωνοϊό σε σχέση με τους θανάτους από τον κορωνοϊό ολόκληρου του έτους!! Με άλλα λόγια τους τελευταίους 6 μήνες οι θάνατοι από αιτίες πλην του κορωνοϊού τρέχουν τρεις φορές περισσότερο από τους θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού!

Ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ