Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ!

ΓKAΡTA ΡΩΜΝΙΟΣεννάται η Λύτρωση, η Διέξοδος, η Θεραπεία, η Δύναμη, η Ελπίδα, η Σωτηρία! Η Αγάπη!

Γεννάται επί  γής  το  Άκτιστον Φώς! Γεννάται το Φώς που σκίζει τα σκοτάδια, κυριολεκτικά και αλληγορικά!

Η γέννηση,  η οποία χώρισε την παγκόσμια ιστορία και ύπαρξη στα δύο! Σημείο αναφοράς!

Πόσα χρόνια οι άνθρωποι περίμεναν το γεγονός αυτό, με τί λαχτάρα! Γενεές επί γενεών ανέμεναν αυτό, το οποίο εμείς σήμερα εν έτει 2013 το βιώνουμε μέσα στις καρδιές μας!

Πόσες ψυχές εμπνεύστηκαν από τον Χριστό και βίωσαν την Δύναμή του, την πνευματική Του Ρώμη και κατέστησαν εαυτούς Ρωμηούς και Ρωμηές!

Ο  Ίδιος Ο Χριστός,  αντιστάθηκε σε κάθε είδους κατεστημένο της εποχής του, στην ίδια την φθορά  και έγινε Φάρος  αιώνιου παραδείγματος για τους ανθρώπους!

Πόσοι ακολούθησαν το παράδειγμά Του και αντιστάθηκαν σε κάθε είδους σκοτάδι, σε κάθε είδους σήψη και εξουσία, δείχνοντας Πίστη ακλόνητη!

 Έγιναν οι ίδιοι Αγάπη και αλλοίωσαν και ενέπνευσαν ακόμη και…. τις πιο σκληρές ανθρώπινες ψυχές! Κράτησαν τα Άγια και τα Ιερά αλώβητα μέσα σε κάθε δοκιμασία, μέσα σε κάθε είδους μάχη!

Δεν φοβήθηκαν, δεν δείλιασαν να κάνουν φανερό το πνευματικό τους βίωμα και έτσι έγιναν ένα με την Ελευθερία και την Αγάπη! Μαρτύρησαν με λόγια και με πράξεις!

Βίωσαν Χριστό, Αγάπη, Ελευθερία και Φώς και ακριβώς αυτά και μετέδωσαν στο πέρασμα των αιώνων!

Έχουμε την ανάγκη και την αγνή επιθυμία να θεωρούμε εαυτούς Ρωμνιούς και Ρωμνιές, δηλαδή νέους οι οποίοι εμφορούνται από την Ρώμη – Δύναμη και την Χάρη του Χριστού!

Κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας, όπου κι΄αν μας βρίσκει αυτό στο διάβα της ζωής μας είναι μία μοναδική και ανεπανάληπτη στιγμή στην δημιουργία Του Θεού! Ένα μοναδικό δώρο Του Θεού προς εμάς! Εκείνος μας χάρισε Τον Υιό Του!

Εμείς ας Του χαρίσουμε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μας, το οποίο είναι μια μοναδική μάχη δική μας!

 Όσες δυσκολίες κι’ αν έχουμε, όσα εμπόδια κι΄ αν εμφανίζονται , όσες συμπληγάδες και τρικυμίες  κι’ αν περνάμε, όση θλίψη κι΄αν φαίνεται ότι σκοτεινιάζει τον ουρανό μας,

εμείς ας μείνουμε Ρωμνίοι μαχητές! είμαστε ένα σώμα, είμαστε μία οικογένεια και ας μην έχουμε δεί ο ένας τον άλλο!  ας έχουμε την καρδιά μας ανοιχτή στην θέρμη Της Αγάπης, της Ελπίδας και του Φωτός, τα οποία φέρνει η Γέννηση Του Χριστού!

Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα, γεμάτα  ΑΓΑΠΗ, ΕΛΠΙΔΑ, ΦΩΣ , ΔΥΝΑΜΗ,  ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ!  

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα