π. Ευάγγελος Παπανικολάου:«Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό που έκανες Οικονομόπουλε! Πάρτε θάρρος και φανερωθείτε όλοι»

16 Μαΐου 2020 | Απόσπασμα από την ομιλία του π. Ευάγγελου Παπανικολάου “Ανέβη ο Θεός εν αλλαλαγμώ, Κύριος εν φωνή σάλπιγγος” Ι. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου Διασταύρωση Ραφήνας. Π. Ευάγγελος Παπανικολάου: «Σ’ ευχαριστούμε γι’ αυτό που έκανες! Σ’ ευχαριστούμε!

Και όλους τους κοσμικούς ανθρώπους που πάνω και από τους Αρχιερείς φωνάξανε, ό’ τι, πιστεύουνε στο αίμα του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού! Σας ευχαριστούμε όλους εκ καρδίας. Μας δυναμώσατε και σφραγίσατε το στόμα όλων αυτών που είχανε βγει εναντίον της Θείας Κοινωνίας του Χριστού μας. Σας ευχαριστούμε παλικάρια μου! Να ζείτε πολλά χρόνια ευλογημένοι με τις γυναίκες σας(Προσέξτε! Με τις γυναίκες σας.) και με τα παιδιά σας, ευλογημένοι να είσαστε. …….

Πάρτε θάρρος και φανερωθείτε όλοι, όλοι φανερωθείτε, βγείτε και πείτε για την εμπειρία που έχετε του Σώματος και του Αίματος του Χριστού! Εμπειρία! Η εμπειρία είναι πείραμα! Και η επιστήμη στηρίζεται στο πείραμα. Μας λένε, επιστήμη και επιστήμη.. Επιστήμη σημαίνει: ‘‘επίσταμαι καλώς’’. ……. Υποκριτές, θα έλεγε ο Χριστός, υποκριτές…»