Ο κορονοϊός ξεγύμνωσε την κακοδοξία των Παπικών

Πηγή:

Η “Συνέλευση Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας”, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων κατά του κορονoϊού, αποφάσισε ότι μέχρι τις 3 Απριλίου δεν θα τελούνται σε κανέναν ναό Θείες Λειτουργίες, γάμοι και κηδείες.

 

«Πρόκειται για μια οδυνηρή απόφαση, η οποία όμως ενδείκνυται ως συμβολή στην προστασία της δημόσιας υγείας»τονίζει η Συνέλευση των Παπικών «επισκόπων». Ο ίδιος ο Πάπας διαβάζει πλέον τα μηνύματά του διαδικτυακά, ενώ έκλεισαν οι χώροι του Βατικανού για το κοινό.
Ο φόβος έχει πλήρως καταλάβει τους εκπροσώπους της παπικής αίρεσης και τον διασπείρουν αφειδώς και στους πιστούς τους. Λογικό, αφού γνωρίζουν ότι η Χάρη του Θεού δεν υπάρχει στην «εκκλησία», τα «μυστήρια» και την λειτουργική τους ζωή. Ένας ιός αρκούσε για να φανερώσει τη γύμνια της παπικής κακοδοξίας. Και να σκεφθεί κανείς ότι και για τους Παπικούς είναι περίοδος Τεσσαρακοστής, ενώ η καταληκτική ημερομηνία της απαγόρευσης τέλεσης των ακολουθιών, η 3η Απριλίου, είναι η Παρασκευή πριν το Σάββατο του Λαζάρου για τους Καθολικούς, αφού το Λατίνων Πάσχα πέφτει φέτος στις 12 Απριλίου. Αλήθεια, εάν η εξάπλωση του κορονοϊού συνεχιστεί στην Ιταλία, οι Παπικοί δεν θα εορτάσουν Μεγάλη Εβδομάδα ούτε Πάσχα;
Και κάτι τελευταίο. Οποιαδήποτε απομίμηση της τακτικής των Παπικών από ψοφοδεείς, κατ’ όνομα Ορθοδόξους, αποκαλύπτει ότι η επιδημία του οικουμενισμού έχει αναμφίβολα πλήξει και μέλη της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα