7η Πανελλήνια Σύναξη «Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης» ΙΕΡΙΣΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 12-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Η Ενωμένη Ρωμηοσύνη θα πραγματοποιήσει από 12-15 Οκτωβρίου 2023 την 7η Πανελλήνια Σύναξη μελών και φίλων της στην Ιερισσό της Χαλκιδικής!

Όπως κάθε χρόνο, με τη βοήθεια του Θεού, αξιοποιούμε αυτή την μεγάλη ευκαιρία για μια εκ του σύνεγγυς επαφή και γνωριμία μεταξύ μας. Ταυτόχρονα όμως, μας δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσουμε αποτελεσματικότερα τους στόχους, την πορεία, τις δραστηριότητες και τη λειτουργία του σωματείου μας.
Ευχόμαστε, όπως κάθε φορά, να βγούμε απ’ αυτή τη σύναξη ανανεωμένοι, πιο δεμένοι μεταξύ μας και πλήρεις από πνευματικές ευλογίες.

Φέτος θα έχουμε την ευλογία να ακούσουμε λόγους πνευματικής οικοδομής από τρεις ομιλητές:

• Τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο .

• Τον Αρχιμανδρίτη π. Παύλο Ντούρο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος .

• Την Γερόντισσα Πορφυρία, Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αναλήψεως του Σωτήρος στη Σίψα της Δράμας .

Το Σάββατο βράδυ 14 του μηνός έχει προγραμματιστεί παραδοσιακό μουσικοχορευτικό γλέντι με ζωντανή μουσική. Επίσης, τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παράσταση Θεάτρου Σκιών.

Στη διάρκεια του τριημέρου θα υπάξει και προσκυνηματική κρουαζιέρα με τον περίπλου του Αγίου Όρους.

Ο εκκλησιασμός της Κυριακής θα έχει πραγματοποιηθει μέχρι τις 09:00 .

Πληροφορίες για συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους των πόλεων.

Γενικές πληροφορίες για την συμμετοχή και για διευκρινήσεις στο τηλ.6974537354

 

Συμπληρωματικά, σε συνέχεια αιτήματος αδελφών σχετικά με την παράταση δυνατότητας κράτησης και εξόφλησης για την ετήσια πανελλήνια Σύναξη της ”Ενωμένης Ρωμηοσύνης” στην Ιερισσό ενημερώνουμε πως όσοι ενδιαφέρονται για δυο διανυκτερεύσεις 13-14 Οκτωβρίου 2023 μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχής τους έως και την ερχόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023. Για την δήλωση συμμετοχής σας επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο κρατήσεων της ομάδας πόλης της Ερω και στο παρακάτω τηλέφωνο 6974537354.

Σάς ευχαριστούμε.

 

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα