Ανακοίνωση της Ενωμένης Ρωμηοσύνης Παλαίρου

Με την χάρη  του Θεού και τις ευλογίες του Σεβ. Mητροπολίτου Αιτωλίας κ Ακαρνανίας κ. Κοσμά τελέστηκε και φέτος για τρίτη  συνεχόμενη χρονιά θεία  λειτουργία και ιερό  μνημόσυνο για τον μακαριστό Γέροντα π. Αυγουστίνου Κατσαμπιρή στην Ιερά Μονή Παναγίας Σκλαβαίνων Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας της οποίας υπήρξε κτήτωρ και στην οποία αναπαύεται. Το ιερό μνημόσυνο τελέστηκε με την προτροπή των πνευματικών  παιδιών του μακαριστού γέροντα στο πρώτο  δεκαπενθήμερο του Ιουνίου που είναι  και η γιορτή του αγίου Αυγουστίνου επισκόπου Ιππώνος.

Η θεία  λειτουργία τελέστηκε στο καθολικό της Μονής από  τους Πανοσιολογιωτάτους Ιερομονάχους π.Ιωαννίκιο Μπίλια κληρικό της Ι.Μ. Νικοπόλεως κ Πρεβέζης, π.Αναστάσιο  Σπυρόπουλο εφημέριο ιερού  ναού  Αγίου Παντελεήμονος Κυψέλης Αγρινίου, π Ευφρόσυνου Γρίβα εφημέριο Κανδήλας Ξηρομέρου, συμπροσευχόμενο τον π.Γεώργιο Δέλλα της  Ι.Μ Λευκάδος και τον εφημέριο Παλαίρου π.Κωνσταντίνο Γατσούλη.
Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου ήταν έκδηλη αφού κατέκλυσαν το καθολικό της Μονής προσφέροντας φόρο τιμής στον μακαριστό Γέροντα ο οποίος αγωνίστηκε  για την αγιοκατάταξη και την προβολή του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου του Ακαρνάνος και των συμμαρτύρων του.

Θερμές ευχαριστίες για την παρουσία τους στον πρόεδρο του Τ.Δ Παλαίρου κ. Αχιλλέα Ρούφη και στον επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Θανάση Κασόλα