ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

OIKOYMENIKOS_PATRIARXHS

 

Προς τους αγαπητούς συνεργούς και φίλους μας

 

Με χαρά αναγγέλλουμε ότι ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης μας θα χοροστατήσει το απόγευμα της 4ης Δεκεμβρίου 2013, στον ανακαινιζόμενον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου του Βουνού, Αλάγιας (Alanya), κατά τον Μέγαν Εσπερινόν, το πρωί της 5ης Δεκεμβρίου στην Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ι. Ν. Αγ. Παύλου και Αγ. Αλυπίου Ατταλείας, το απόγευμα της ιδίας ημέρας στον πανηγυρικόν Εσπερινόν, στον ιστορικό ναό Αγ. Νικολάου στα Μύρα της Λυκίας και την επομένη ημέρα, 6 Δεκεμβρίου, θα προαστεί της Θ. Λειτουργίας, επί τη εορτή του Θαυματουργού Ιεράρχου Αγ. Νικολάου.

 

Θα είναι μεγάλη χαρά για τον Πατριάρχη μας και για όλους εμάς να έλθετε να λατρεύσουμε τον Κύριό μας, όλοι μαζί, στα αγιασμένα χώματα της ΝΔ Μ. Ασίας, να προσευχηθούμε για τους προγόνους μας που αναπαύονται από αιώνων εκεί,, να ζητήσουμε τις πρεσβείες των Αγίων, που διέλαμψαν εκεί, και μάλιστα του Αγίου Νικολάου, να λάβουμε την Πατριαρχική Ευλογία και να χαρίσουμε χαρά και ενίσχυση στους εκεί διαβιούντας αδελφούς μας.

 

Αναλυτικό πρόγραμμα και λεπτομέρειες για τη δήλωση συμμετοχής σας στο Προσκύνημα αυτό, θα λάβετε από την κ. Αναστασία Αρπατζή,   τηλέφωνα:  210.9821630 και 6972319158

και ηλεκτρ. ταχ.:  anastasiaanastasoula2gmail.com

 

Σας περιμένουμε με χαρά στην Αττάλεια.

 

Με θερμές ευχές

Ο Πισιδίας Σωτήριος