ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ

 

ERV-SHMA

 

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, 13-04-2013, στον ΒΟΛΟ, σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΄΄Αλέξανδρος΄΄, η πρώτη  συνάντηση γνωριμίας  εκπαιδευτικών της Ενωμένης Ρωμηοσύνης, στη οποία έλαβαν χώρα τα παρακάτω:

 

      Καλωσόρισμα από τους Αλέξανδρο  Χριστόπουλο,  δικηγόρο, Απόστολο Γιωτάκο, Αξιωματικό ε.α, και Κουτσιώρα Λάμπρο εκπαιδευτικό και υπεύθυνο συντονιστή των εκπ/κών της Ενωμένης Ρωμηοσύνης.

 

Στην συνέχεια ακολούθησε μία μικρή ομιλία από τον  Λ. Κουτσιώρα με θέματα που αφορούσαν την οργάνωση και διεύρυνση του δικτύου των εκπαιδευτικών πανελλαδικά και αντηλλάγησαν απόψεις περί αυτού. Ακολούθως ο κ. Γιωτάκος Απόστολος ομίλησε με θέμα «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ», και η «Αλωση της  Βασιλεύουσας από τους Φράγκους σταυροφόρους», εκμεταλλευόμενος την ημέρα (13 Απριλίου).

 

Επόμενος ομιλητής ήταν ο κ. Κατσιαβριάς Νικόλαος, Δντής Λυκείου (Φυσικός και Θεολόγος), με θέμα την «Ρωμηοσύνη μην την κλαίς».

 

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων στην οποία συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι, που στο σύνολό τους ήταν εκπαιδευτικοί. Την επόμενη ημέρα όλοι οι παρευρισκόμενοι εκκλησιάσθηκαν στην Ιερά Μονή των Ταξιαρχών Πηλίου, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους, σύντομα, σε μια άλλη πόλη.

 

 

 

ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

 

DSCN3644

 

DSCN3652