ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

ΓΙΟΓΚΑΜε επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που οργανώθηκε από  την Ενωμένη Ρωμηοσύνη με θέμα «ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 23/11/2014, στην αίθουσα «ΒΕΤΛΑΝΣ» του Πολυχώρου Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας.

Ο κόσμος αγκάλιασε την πρώτη εκδήλωση της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στη Νάουσα, μια και γέμισε την αίθουσα και αυτό μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια, μέσω των διαφόρων δράσεων του Σωματείου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας που έδωσε την ευλογία του στον π. Αρσένιο, για να έρθει στην πόλη μας και να μιλήσει στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστίες πολλές στον εκλεκτό ομιλητή μας Οσιολογιώτατο π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη, Μοναχό της Ιεράς Μονής Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου Χαλκιδικής, Δρ. Θεολογίας, Πτ. Φιλοσοφίας, εντεταλμένο της Ι. Μ. Κασσανδρείας επί των αιρέσεων, που πρόθυμα δέχτηκε και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας,  αναπτύσσοντας το θέμα της εκδήλωσης.

Επίσης  ευχαριστούμε τον Δήμο Νάουσας, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Δημήτριο Μάντσιο και το γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού, κ.κ. Τριανταφύλλου Στάθη και Πάζο Δημήτρη, για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον τοπικό τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό) για την φιλοξενία στις σελίδες του της εκδήλωσής μας, όλες τις ημέρες που προηγήθηκαν.

 

Για όσους επιθυμούν να πλησιάσουν και να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας μπορούν να επικοινωνούν με  τους:

  • ΚΑΜΠΙΤΗ ΘΕΟΛΟΓΗ, ΤΗΛ 6948182471
  • ΦΕΡΛΑΧΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΤΗΛ 6997050884

 

 

 

 

ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

ΚΕΝΤΡΟΝ ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ-ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ

Μοναστηρίου 225,  Μενεμένη, 54628
τηλέφωνο: 2310552207, τηλεομοιότυπο: 2310552209

www.enromiosini.gr   contact@enromiosini.gr