Ο ιολόγος Kekulé δεν θεωρεί απαραίτητο τον εμβολιασμό των παιδιών σε εθνικό επίπεδο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΠ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΕΔΩ

Ο ιολόγος Alexander Kekulé θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητο να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά κατά του Covid-19 “πάση θυσία”. Οι γονείς θα πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν οι ίδιοι τι θέλουν να κάνουν. Επιπλέον, τόνισε, η πίεση εμβολιασμού θα αρχίσει να μειώνεται το καλοκαίρι. Ο Kekulé τόνισε επίσης ότι η τρέχουσα εκστρατεία εμβολιασμού είναι ένα “παγκόσμιο πείραμα”. 

Ο ιολόγος Alexander Kekulé δεν θεωρεί απολύτως απαραίτητο να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά και οι έφηβοι άνω των 12 ετών κατά του Covid-19. Στο ηχητικό Corona-Kompass του MDR AKTUELL, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Halle-Wittenberg δήλωσε: “Είμαι απλώς υπέρ, να γίνει αυτή η συζήτηση ανοιχτά “.  Οι γονείς θα πρέπει να μπορούν να αποφασίζουν οι ίδιοι τι θέλουν να κάνουν. 

 

Η πίεση δεν είναι πλέον τόσο υψηλή το καλοκαίρι 

 
Ο Kekulé συνέχισε, λέγοντας ότι αν οι ομάδες κινδύνου και η υπόλοιπη κοινωνία έχουν ανοσία το καλοκαίρι, που είναι ο στόχος της εκστρατείας εμβολιασμού, πιστεύει ότι η πίεση για τον εμβολιασμό των μαθητών δεν θα πρέπει να είναι τόσο μεγάλη. Επιπλέον, πιστεύει ότι η πλήρης εξάλειψη του σημερινού κορονοϊού και των παραλλαγών του αποτελεί ψευδαίσθηση. “Δεν νομίζω ότι αυτός ο στόχος είναι εφικτός”, δήλωσε ο επιστήμονας. Κατά την εκτίμησή του, ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί μια “κατάσταση ελέγχου” είναι να αποδεχτούμε απλώς έναν ορισμένο αριθμό μολύνσεων. ” Και τότε, φυσικά, δεν χρειάζεται να εμβολιάζουμε όλα τα παιδιά μέχρι τη βρεφική ηλικία. ” 
 
Καμία πανδημία δεν τερματίστηκε ποτέ με εμβολιασμό 

 
Ταυτόχρονα, ο ερευνητής επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν εμπειρικές τιμές για την τρέχουσα κατάσταση. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει τερματιστεί μια πανδημία με εμβολιασμό και ένα νέο εμβόλιο που βασίζεται σε έναν νέο τρόπο δράσης έχει χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ο Kekulé τόνισε: ” Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πείραμα, ένα ιστορικό πείραμα από την εμφάνιση του Homo Sapiens”

ΠΗΓΗ