Κοπή αγιοβασιλόπιτας της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στη Πρέβεζα

Με τη χάρη του Θεού το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, συνάντηση φίλων της Ενωμένης Ρωμηοσύνης Πρέβεζας στην οποία πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο, παρουσία  και δύο κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας ,του πατρός Δημητρίου Γκαραγκούνη Αρχιερατικού επιτρόπου Πρεβέζης και του πατρός Κωνσταντίνου Παγκράτη εφημερίου του Μητροπολιτικού Ναού του πολιούχου μας Αγίου Χαραλάμπους.

Ακολούθησε ομιλία από τον Σεβασμιώτατο ο οποίος τόνισε την ανυπέρβλητη αξία της οικογένειας η οποία μαζί με την Εκκλησία είναι οι φορείς που συμβάλλουν στην δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων, οι οποίες  και θα αποτελέσουν τον πυρήνα μιας σωστής και ευλογημένης κοινωνίας.

Τόνισε επίσης ότι δεν θα πρέπει να στεκόμαστε τόσο στο κακό το οποίο όντως υπάρχει γύρω μας, αλλά να στρεφόμαστε στο καλό, στην πίστη μας, στις αξίες και στα ιδανικά μας, τα οποία  αποτελούν τα αντίδοτα αντιμετώπισης αυτού του κακού.

Ακολούθησε  εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων  και του Σεβασμιωτάτου.

Στην συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα και εισήγηση-ομιλία για θέματα που αφορούν την Ενωμένη Ρωμηοσύνη, τους τομείς της, καθώς και τις προσεχείς δραστηριότητες της ομάδας μας.

Σε όλους τους αδελφούς διαμοιράστηκαν βιβλία και περιοδικά των εκδόσεων της Ε.Ρω.

Ευχαριστούμε από καρδίας τόσο τον Σεβασμιώτατο, τους πατέρες, καθώς και τους φίλους και αδελφούς για την παρουσία, τη βοήθεια και τη συνδρομή τους για την πραγματοποίηση της εκδηλώσεώς μας.