Συμμετοχή τῆς Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης Καβάλας στό συλλαλητήριο γιά τήν Μακεδονία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Συμμετέχουμε στο νέο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας για να διαμαρτυρηθούμε κατά της απαράδεκτης και εθνικά καταστροφικής Συμφωνίας των Πρεσπών, που αναγνωρίζει μακεδονική ταυτότητα, μακεδονική ιθαγένεια και μακεδονική γλώσσα στους γείτονές μας Σλάβους των Σκοπίων.

Επιθυμούμε να διακηρύξουμε ότι δεν αναγνωρίζουμε Μακεδόνες τους Σλάβους. Δεν εκχωρούμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Ούτε αρνούμαστε τους ομοεθνείς μας που βρίσκονται στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Θέλουμε να τονίσουμε στους κυβερνήτες μας ότι οι ενέργειές τους βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Αλλά και με τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού, όπως αυτή εκφράστηκε στα δύο παλλαϊκά συλλαλητήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης, αλλά και τόσων άλλων πόλεων της Μακεδονίας μας και όλης της Ελλάδας.

Θα είμαστε εκεί κρατώντας μόνο την ελληνική σημαία στο χέρι. Η συγκέντρωση είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων γιατί δεν πρέπει να επιτραπεί η σλαβοποίηση του μακεδονικού Ελληνισμού που οδηγεί σε παραχώρηση ελληνικών εδαφών.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 αναχώρηση από το δημοτικό κήπο Καβάλας με το λεωφορείο. Στη Θεσσαλονίκη σημείο εκκίνησης στις 19:00, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο Λευκό Πύργο.
 
Δηλώσεις συμμετοχής:
Σάββας Κιοσέογλου 6945108052
Γιώργος Παπαδόπουλος 6948045141
 
Τιμή συμμετοχής από 10€ έως 13€ ανάλογα με τη συμμετοχή μας.
 

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα