Υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ: Δεν υπάρχει ιατρική λογική στο υγειονομικό πιστοποιητικό! Κάνει ζημιά στην οικονομία! Θα το καταργήσω!

Μετά τον Π.Ο.Υ. που ζήτησε τον τερματισμό του Διαβατηρίου Εμβολιασμού, τώρα και ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ ζητά το τέλος του Green Pass, υποστηρίζοντας ότι κάνει ζημιά στην οικονομία, ενώ δεν έχει καμία ιατρική και επιδημιολογική λογική, κάτι που θα προκαλέσει σοκ στην χώρα μας, όπου πάρθηκαν τα πιο αυστηρά, άδικα, παρανοϊκά και αντισυνταγματικά μέτρα, ενώ τέθηκαν σε μισθολογική αναστολή 7.000 εργαζόμενοι στην Υγεία και μπήκε τιμωρητικό πρόστιμο 100 ευρώ σε όσους άνω των 60 δεν εμβολιάζονται και παράλληλα οι ανεμβολίαστοι αποκλείονται από ένα σωρό δραστηριότητες, αγορές, εστίαση, την ίδια τους την ζωή, λες και έχουν “λέπρα”!
Μήπως λοιπόν τελικά οφείλουν να αποζημιώσουν πλέον και τους ανεμβολίαστους, ως απολύτως εγκλωβισμένους, όχι στην “Αττική οδό”, αλλά στην “Ατυχή οδό” που τους έχουν σύρει;

“ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΩ ΤΟ GREEN PASS”

 
 
Ειδικότερα, ο Ισραηλινός Υπουργός Οικονομικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, που είχε διατελέσει και Υπουργός Εξωτερικών, Μεταφορών και Άμυνας, αλλά και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός, με δημόσια μηνύμά του στο twitter στις 18-1-2022, προανήγγειλε το τέλος του Green Pass στο Ισραήλ, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει ιατρική και επιδημιολογική λογική σε αυτό, αλλά αντιθέτως προκαλεί ζημιά και πανικό:
 
«Δεν υπάρχει ιατρική και επιδημιολογική λογική στo Green Pass και πολλοί ειδικοί συμφωνούν. Αυτό που υπάρχει είναι άμεση ζημιά στην οικονομία, την καθημερινή λειτουργία και επιπλέον σημαντική συμβολή στον πανικό στο κοινό. Συνεργάζομαι με όλα τα μέρη για να εξαλείψω το Green Pass και να διατηρήσω μια κανονική ρουτίνα ζωής για όλους μας!»
 
  Λόγια πραγματικά δυνατά,  που θα έπρεπε να είναι στις πρώτες ειδήσεις των δικών μας ΜΜΕ, αλλά και με μεγάλα γράμματα πάνω στο γραφείο του Πρωθυπουργού, αντί της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”…
 
 Ο Λίμπερμαν τόλμησε να βγει μπροστά και να σπάσει “αλυσίδες”, παγκόσμιες ντιρεκτίβες και μιντιακές οθόνες και να εισάγει έναν πραγματικά ελεύθερο τρόπο σκέψης και δράσης, μια πινελιά άνοιξης στον βαρύ παγκόσμιο χειμώνα που μας περιβάλλει, χωρίς ουσιαστικό λόγο, αφού βάση δεδομένων, οι εμβολιασμένοι και κολλούν και νοσούν και μεταδίδουν και άρα το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού δεν έχει κανένα νόημα, αλλά ίσα ίσα προκαλεί εφησυχασμό και χαλάρωση, με αποτέλεσμα την εκτίναξη των κρουσμάτων, που ευτυχώς με την Όμικρον είναι ελαφράς μορφής στις περισσότερες περιπτώσεις, σαν γρίπη ή κρυολόγημα.
 

 ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ

 Η εκπληκτική και ευχάριστη μεταστροφή του εξέχοντος Υπουργού του Ισραήλ, έγινε με έναν πραγματικά κινηματογραφικό τρόπο, όταν ο ίδιος εμβολιάστηκε με 4η δόση και μετά λίγες ημέρες προσβλήθηκε ξαφνικά από κορωνοϊό, όντας τετραπλοεμβολιασμένος!
 
  Και τότε φαίνεται άνοιξε η διάνοιά του, διαπιστώνοντας προσωπικά ότι ακόμη και τα 4 εμβόλια δεν σταματούν το ιό και άρα το Green Pass δεν παρέχει καμία εξασφάλιση, καμία προστασία και καμία …διαβεβαίωση. Και επομένως είναι μεγάλη αδικία να κρατιέται έξω από το σύστημα, την αγορά, την εστίαση, την ζωή, ένα κομμάτι κόσμου που δεν εμβολιάζεται, την στιγμή μάλιστα που ελέγχεται συνεχώς με τεστ και εξασφαλίζεται έτσι η μη μεταδοτικότητα, ενώ χτίζεται ταυτόχρονα φυσικη ανοσία.
 
  Και ιδού το χρονικό της μεταστροφής Λίμπερμαν που παρουσιάζουμε αποκλειστικά:
 
1. Στις 10 Ιανουαρίου 2022, εμβολιάζεται με 4η δόση!
 
2. Στις 15 Ιανουαρίου 2022, μόλις πέντε μέρες μετά, προσβάλλεται από κορωνοϊό, αν και τετραπλοεμβολιασμένος!
 
3. Στις 18 Ιανουαρίου 2022, εκτοξεύει, φωτισμένος πια, την “βόμβα” κατάργησης του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού!
 
4.  Στις 23 Ιανουαρίου 2022, επανέρχεται δριμύτερος, γράφοντας ότι “η κατάργηση του Green Pass είναι ένα σημαντικό μήνυμα για την επιχείρηση, την οικονομία και την ρουτίνα της ζωής μας”!
 
 

πηγή

 

31/1/22