Το έλεγε άλλωστε και η HSBC εδώ και χρόνια.

Χαράτσι στα σώματα όλων των πολιτών άνω των εξήντα, που δεν έχουν κάνει εμβόλιο, θέσπισε η ελληνική κυβέρνηση. Το οποίο, πιθανώς θα μετακυλιστεί και στις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες. Το αναφαίρετο δικαίωμα της σωματικής αυτονομίας και ακεραιότητας οποιουδήποτε πολίτη άνω των εξήντα, από τις 16 Ιανουαρίου 2022 θα κοστίζει ετησίως 1.200 ευρώ.
Το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ ανά μήνα θα βεβαιώνεται άμεσα από την ΑΑΔΕ. Δεδομένης της πλήρους εξάρτησης της ΑΑΔΕ από την τρόϊκα, αυτό συνεπάγεται, όχι απλά την άρση του ιατρικού απορρήτου, αλλά και την απευθείας παραχώρηση στην τρόϊκα των βιομετρικών στοιχείων όλων αυτών των πολιτών.
Οι πολίτες άνω των εξήντα που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν επιθυμούν το κράτος να παρεμβαίνει στο σώμα τους, θα διαπράττουν μια αξιόποινη πράξη. Σημειωτέον ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν θα είναι μόνο για τις τρεις πρώτες δόσεις, αλλά για τις προβλεπόμενες οχτώ δόσεις μέχρι το Μάιο του 2023.
Τα βιομετρικά στοιχεία που θα διαχειρίζεται η ΑΑΔΕ, κατ’ ουσίαν δεν θα ανήκουν ούτε στους πολίτες, ούτε στο κράτος. Θα ανήκουν στην τρόϊκα, δηλαδή στις τράπεζες και στο διεθνές χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο. Ένα νέο είδος «κεφαλαίου» διαμορφώνεται, το οποίο έχει πλέον να κάνει με τα σώματα των ανθρώπων. Και ένα νέο είδος «νομίσματος», που αφορά τα βιομετρικά και ψυχομετρικά τους στοιχεία.
Τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε λίγο πιο ξεκάθαρα τι σημαίνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Σημαίνει το σώμα σου να μην ανήκει σε εσένα, αλλά στις τράπεζες και τις πολυεθνικές. Οι οποίες, δεν θα σταματήσουν απλά στα εμβόλια, ούτε στα στοιχεία που τους παραχωρούμε, συναινετικά ή μη, μέσω των εφαρμογών. Θα συνεχίσουν μέχρι να αποκτήσουν πρόσβαση στο DNA μας.
Το έλεγε άλλωστε και η HSBC εδώ και χρόνια.