Τεμαχισμοί εκτρωθέντων εμβρύων για την παραγωγή εμβολίων!

 

Σχόλιο

Ο Stanley Plotkin “νονός των εμβολίων” σύμβουλος της  Sanofi Pasteur ομολογεί ενώπιον δικαστηρίου ότι γίνεται χρήση γενετικού υλικού εκτρωθέντων εμβρύων ύστερα από τεμαχισμό τους για την παραγωγή εμβολίων.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Sanofi Pasteur εγκατέλειψε αυτήν την πρακτική ύστερα από πιέσεις μόλις το 2020 εδώ. Επίσης ομολογημένα χρησιμοποιήθηκαν κυτταρικές γραμμές προερχόμενες από αρχικό γενετικό υλικό εκτρωθέντων εμβρύων  για τον έλεγχο των εμβολίων  Pfizer and Moderna και για την παραγωγή του ίδιου του εμβολίου της Johnson & Johnson. Στο ζήτημα αυτό οι εταιρίες – και ο Πάπας παρεμπιπτόντως – δηλώνουν ότι πρόκειται για εκτρώσεις που είχαν λάβει χώρα στις δεκαετίες του 1970 και 1980. Εδώ όμως το ζήτημα δεν είναι αν υπάρχει παραγραφή. Το ζήτημα είναι αν υπάρχει πράξη αντίθετη στη Βιοηθική και στα δόγματα της Πίστεώς μας.

Ο Stanley Plotkin MD γνωστός και ως ο νονός των εμβολίων έδωσε μια κατάθεση για να απαντήσει στις ερωτήσεις ενός δικηγόρου που υπερασπίζεται τα δικαιώματα μιας μητέρας η οποία αρνείται να εμβολιάσει το παιδί της, λόγω ανησυχιών για τα συστατικά των εμβολίων.

Ο Stanley Alan Plotkin (γεννημένος στις 12 Μαΐου 1932) είναι Αμερικανός ιατρός που εργάζεται ως σύμβουλος σε κατασκευαστές εμβολίων, όπως η Sanofi Pasteur, καθώς και εταιρείες βιοτεχνολογίας, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και κυβερνήσεις. Στη δεκαετία του 1960, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανακάλυψη ενός εμβολίου κατά του ιού της ερυθράς ενώ εργαζόταν στο Ινστιτούτο Wistar στη Φιλαδέλφεια. Ο Plotkin ήταν μέλος της ενεργού ερευνητικής σχολής του Wistar από το 1960 έως το 1991. Σήμερα, εκτός από τον ομότιμο διορισμό του στο Wistar, είναι ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Το βιβλίο του, “Vaccines”, είναι η τυπική αναφορά στο θέμα. Είναι συντάκτης του Clinical and Vaccine Immunology, το οποίο δημοσιεύεται από την Αμερικανική Εταιρεία Μικροβιολογίας στην Ουάσινγκτον, D.C ..

Όταν είδα το βίντεο αναρωτήθηκα «Πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να κυκλοφορεί ελεύθερος;». Οι ωμές απαντήσεις του Plotkin στο βίντεο πέραν από τους προβληματισμούς για τα εμβόλια σου δημιουργούν και μια κεντρική απορία: “Πώς είναι δυνατόν ένα τέτοιο τέρας να εργάζεται για το καλό της υγείας κάποιου; Εκτός από τα πειράματα με εκτρωμένα έμβρυα και ασθενείς  με ψυχικές νόσους, στο τέλος του βίντεο παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε 1.000.000 ανθρώπους στην Αφρική ως πειραματόζωα”.

24/3/21