Στατιστική επιβεβαίωση της γενικής υπερβάλλουσας θνησιμότητας

 

Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η πρώτη χώρα στην Ευρώπη (και ίσως στον κόσμο) σε υπερβάλλουσα Θνησιμότητα την περίοδο Μαρτίου 2021 – Μαρτίου 2022.
Όπως έδειξε ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης, η μόνη παράμετρος της οποίας η αύξηση θα μπορούσε να συσχετιστεί με την εβδομαδιαία υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην περίοδο αυτή είναι η αύξηση των εμβολιασμών με τα ενέσιμα πειραματικά σκευάσματα γονιδιακής τροποποίησης και ανοσοκαταστολής mRNA.
 
Μια άλλη γιατρός στο Τέξας των ΗΠΑ, η Δρ Lindsay, απέδειξε σε δυναμική γραφική παράσταση πως οι δύο αυτές μεταβλητές βρίσκονται σε τέλεια στατιστική συσχέτιση μεταξύ τους στην περίπτωση της Ελλάδας σε σύγκριση και με άλλες χώρες.
 
Η εβδομαδιαία αύξηση της ποσότητας των χορηγούμενων «δόσεων» συμπίπτει με την εβδομαδιαία αύξηση της υπερβάλλουσας θνησιμότητας σε τέλεια (δηλαδή αιτιώδη) στατιστική συσχέτιση που απεικονίζεται στο παρακάτω δυναμικό βιντεογράφημα!
Σε σύγκριση δηλαδή των γραφικών παραστάσεων της Ελλαδας με εκείνες των άλλων χωρών που «απεικόνισε» στο εξαιρετικο βιντεογράφημα της η Δρ Lindsay, μπορούμε να δούμε πως η σταθερά απόκλιση των δύο μεταβλητών είναι σχεδόν μηδενική στην ελληνική περίπτωση της χιονοστιβάδας «θανάτων από κάθε αιτία», την εποχή της Μαζικής Ψύχωσης «μια βελόνα σε κάθε μπράτσο» και «Βάστα Κίνα»…