Σημαντικές αποκαλύψεις από τρεις επιστήμονες για την διαχείριση του κορωνοϊού και τα εμβόλια!

Τρεις Έλληνες επιστήμονες, ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, η βιοχημικός Μαριάννα Ευαγγέλου και ο Πλοίαρχος ε.α και Στρατιωτικός Ιατρός Ζώης Μπέχλης, μίλησαν στην εκπομπή του Αλέξανδρου Τσίγγου «Πριν λαλήσει το μαύρο πρόβατο» στο Metropolis 95,5 και προχώρησαν σε σημαντικές καταγγελίες.

Στην κουβέντα που έγινε, όλοι συμφώνησαν πως δεν πρόκειται για πανδημία όπως αυτή είχε οριστεί στο παρελθόν ενώ υπήρξαν καταγγελίες που αφορούν την ασφάλεια των εμβολίων, ένα… σχέδιο – καρμπόν που απέτυχε στο πρόσφατο παρελθόν (το ανέφερε ο κύριος Μπέχλης αποκαλύπτοντας την προσωπική του περιπέτεια στον στρατό) ενώ πολλά είναι και τα ερωτηματικά που σχετίζονται με τα νούμερα που παρουσιάζονται για τους θανάτους από κορωνοϊό και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια συζήτηση που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και όσοι δεν ακούσατε live, μπορείτε να την ακούσετε και πάλι στο metrosport.gr

Μεταξύ άλλων είπαν:

Κωνσταντίνος Πουλάς (ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας, στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών)

«Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν χρηματοδοτούμενα κονδύλια κάποιων δεκάδων εκατομμυρίων με εργαστήριο στην Κίνα και την πόλη Γουχάν όπου και μελετούσαν για  κορωνοϊούς. Είχαν φτιάξει ομάδες εργαστηρίων και υπήρχε συμμετοχή ελληνικών επιστημόνων και εταιριών πάνω σε αυτές τις μελέτες.  Η κλινική του κ. Τσιόδρα και κάποιες ιδιωτικές εταιρείες συμμετείχαν. Υπέγραφαν για τον κορωνοϊό ότι ήταν φυσικό αίτιο. Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι ο κορωνοϊός είναι προϊόν των εργαστηρίων. 

Ο ΠΟΥ είναι σκοτεινός. Τα σκευάσματα αυτά ούτε αποτελεσματικότητα έχουν, ούτε ασφάλεια μας παρέχουν. Με την μετάλλαξη Δέλτα φαίνεται πως τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά κι αυτό δείχνουν τα στοιχεία σε Αγγλία και Ισραήλ. 

Γιατί επιμένουν να εμβολιαστούμε για να αποκτήσουμε ανοσία, ενώ την ίδια ώρα δεν έχουν αποτελεσματικότητα; Γιατί να το κάνουμε αυτό; Δεν νομίζω να είναι οικονομικό το πρόβλημα. Έχουμε προβλήματα ασφάλειας με τα εμβόλια και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια μας. 

Από τα εμβόλια έχουμε θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδες και σπάνιες ασθένειες. Είναι προϊόντα κι αυτός που εισέρχεται για να εμβολιαστεί πρέπει να τα ζυγίσει όλα πριν το κάνει. Θα βάλουμε τους νέους να εμβολιαστούν που είναι το μέλλον της χώρας μας; Μοιάζουν ακατανόητα όλα αυτά. 

Όσοι επιστήμονες προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι το σωστό, τότε ξεχνάμε την λογική. Πολλές κλινικές έπαιρναν δείγματα από το νοσηλευτικό προσωπικό για να δουν το τείχος των αντισωμάτων. Εγώ τους είπα αυτή η μελέτη είναι άχρηστη και τους είπα να κοιτάξουν άλλους δείκτες. 

Οι ίδιες εταιρίες χρηματοδοτούν αυτές τις μελέτες οπότε το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα αντισώματα και τίποτα άλλο. Και κάτι να βγει, το παρουσιάζουν ως φυσιολογικό. Κάτι ύποπτο συμβαίνει».

Μαριάννα Ευαγγέλου (βιοχημικός):

«Δεν είναι πανδημία αυτό που περνάμε. Το 2010 είχαν παραδεχτεί ότι ήταν λάθος που πήγαμε σε πανδημία γιατί είχαν βρεθεί κάποιοι που είχαν πάρει χρήματα για να πουν ότι έχουμε πανδημία. 

Και τότε ήταν τα ίδια άτομα που είναι τώρα. Ο ΕΟΔΥ λέει πως οι εμβολιασμένοι ότι αν έρθουν σε επαφή με κρούσμα δεν μπαίνουν σε καραντίνα. Αυτό πως γίνεται; Είναι πολιτική απόφαση. Το PCR test είναι μία απάτη και δεν είναι αξιόπιστο.

Τα rapid test είναι πιο αναξιόπιστα από τα PCR test. Έπρεπε οι ασθενείς να ζητούν και τεστ γρίπης γιατί δεν γίνεται όλα να είναι κορωνοϊός. Υπάρχει ένα υποχρεωτικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθείται.

Επίσης, τα εμβόλια μέχρι τις 9 Ιουλίου κυκλοφορούσαν παράνομα. Και μία μέρα μετά ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά παρέκκλιση ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έκτακτη ανάγκη μέχρι ένα χρονικό διάστημα».

Ζώης Μπέχλης (Πλοίαρχος ε.α και Στρατιωτικός Ιατρός):

«Είναι μία πάθηση και θα πρέπει να γίνει μία αναφορά στο 2009. Από τότε είχαν ξεκινήσει να κάνουν κάτι αντίστοιχο και απέτυχαν. Οι ένοπλες δυνάμεις αντέδρασαν. Τότε είχαν σύμβουλο τον κ. Τσιόδρα, τον κ. Βασιλακόπουλο και τον κ. Κουτζαμάνη και ήθελαν με το ζόρι να βάλουν τα εμβόλια στις ένοπλες δυνάμεις. 

Δεν παρενέβη τότε κανένας εισαγγελέας και τον καλώ τώρα και θα είναι μάρτυρές μου οι στρατιωτικοί και θα πω όσα ειπώθηκαν στη συζήτηση που έγινε τότε στο συμβούλιο για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος. 

Είμαι οργισμένος γιατί οι ίδιοι άνθρωποι δέκα χρόνια μετά κάνουν το ίδιο. Ο κ. Τσιόδρας παραδέχθηκε on camera ότι κάποιοι θάνατοι δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό. 

 Ο εμβολιασμός δεν πήγαινε καλά, πέφτει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και έρχεται ο Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ το 2010. Ο κ. Αβραμόπουλος πήρε την ηθική αμοιβή και επειδή η άλλη κυβέρνηση ζήλεψε, πήρε την δεύτερη δόση εμβολίων και την ηθική ικανοποίηση. 

Αν δεν έχεις εξαντλήσεις την πρώτη δόση, δεν μπορείς να πάρεις την δεύτερη. Ενώ συνέβαιναν αυτά, η σχολή δοκίμων νόσησε και επικρατούσε ένα κλίμα τρόμου. Υπήρχε τέτοια πίεση από τα Μ.Μ.Ε. για να γυρίσουμε πίσω. Όταν έγινε αυτό μας κάλεσαν στο ΓΕΝ. 

Εγώ θεώρησα ότι δόκιμοι έχουν την ανοσία της αγέλης. Ξεκίνησε μια συζήτηση για να εμβολιάσουμε τις ένοπλες δυνάμεις γιατί θα κινδυνεύσουμε όλοι. Εγώ αντέδρασα. Αυτούς τους ενδιέφερε πώς να ξεφορτωθούν τα εμβόλια που πήραν. Εγώ τα πέταξα και οι δόκιμοι γλίτωσαν. Κάποιοι όμως που εμβολιάστηκαν για να πάνε στην Αγγλία νόσησαν. 

Δεν θέλουν το καλό μας, μόνο την δυστυχία μας, θέλουν και μας εκβιάζουν για να κάνουμε όλοι το εμβόλιο. Το 2009 έκαναν μία πρόβα, αλλά απέτυχαν. Τώρα, που ήρθε ο Μητσοτάκης στην εξουσία έκανε κάποιες παροχές προς ανθρώπους δικούς του και Μ.Μ.Ε. και δημιούργησε δεσμούς με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα της χώρας που διαλύεται. Όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει».

Για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση από τις παραπάνω αποσπασματικές δηλώσεις των τριών επιστημόνων, καλύτερα να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή για να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα…

 

πηγή