Ωμή ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στο κινούμενο σχέδιο «η Πέππα το γουρουνάκι»!

 
Σχόλιο: ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Διερευνήστε τι βλέπουν τα παιδιά σας! Η Νέα Εποχή πλέον δεν αστεύεται αλλά προσπαθεί να διεισδύσει στις αθώες παιδικές ψυχούλες με τα πιο ύπουλα μέσα!

 

Η Πέππα το γουρουνάκι, ένα από τα διάσημα παιδικά προγράμματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, «αγκαλιάζει» την διαφορετικότητα και προσθέτει στην σειρά έναν νέο χαρακτήρα. 

Η Πέππα αποκτά μία νέα φίλη στο σχολείο, μία συμμαθήτρια που ανήκει σε οικογένεια με γονείς του ιδίου φύλου, ένα ζευγάρι γυναικών. 

Στο επεισόδιο με τίτλο «Οικογένειες» που προβλήθηκε στην Βρετανία εχθές, η Πένυ η πολική Αρκούδα, ζωγραφίζει την ιδιαίτερη οικογένειά της και ακούγεται να λέει στην Πέππα: «Έχω δύο μαμάδες». 

Οι παραγωγοί της σειράς, σύμφωνα με την Daily Mail, αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στην παιδική εκπομπή για πρώτη φορά ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου, μετά από σχετικό γκάλοπ, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 23.000 υπογραφές.

 

Η πρωτοβουλία χαιρετίστηκε από οργανώσεις της LGBT κοινότητας αλλά προκάλεσε και αρνητικές κριτικές από πιο συντηρητικούς φορείς στην Βρετανία.