ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ: Το m-RNA εμβόλιο εντοπίζεται στο αίμα μόλις δεκαπέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό!

Μιλήσαμε για μελέτη που βρήκε mRNA στο αίμα ακόμη και 15 μέρες μετά την δόση. Ο τίτλος της είναι Vaccine mRNA can be detected in blood at five days post-vaccination. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Το πρώτο αξιοσημείωτο είναι ότι η μελέτη έγινε το Μάη του 2021 και δημοσιευτηκε μόλις μερικές μέρες πριν. Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή. Έστω η μελέτη αντιστοιχεί στην πραγματικοτητα.
 
Α) Ένα τέτοιο φαινόμενο θα μπορούσε να εξηγήσει το γιατί αρκετοί εμβολιασμένοι φίλοι μας και μη, τραβιούνται για μέρες η και εβδομάδες μετά την δόση. Σκεφτείτε το, σαν να έχετε μια φλεγμονή για 15 μέρες. Ευτυχώς που έκαναν το εμβόλιο και το περασαν πιο δύσκολα από ότι οι περισσότεροι από εμάς περάσαμε την ίωση . Θα επανέλθουμε αργότερα σε αυτο.
 
Β) Δύο μύθοι των Ειδικών τους καταρρέουν με ένα σμπάρο. Λέγαν παντελώς αυθαίρετα ότι το εμβόλιο μένει στο σημείο της ένεσης και ότι το mRna διαλύεται τάχιστα αφού δώσει εντολή για δημιουργία ακίδας.
 
 Γ) Ας μιλήσουμε για την αστάθεια του mRNA. Αυτή ήταν από τα μεγάλα προβλήματα της τεχνολογίας αυτής και για αυτό χρησιμοποιήθηκαν αρχικά τα ψυγεία των -65. Για να βρίσκεται όμως στο αίμα 15 μέρες μετά, αυτό σημαίνει ότι τελικά μάλλον το σταθεροποιήσαν περισσότερο από ό,τι θα ήθελαν η θα περίμεναν. Σκεφτείτε π.χ. κάποιον που έχει κάνει 4 δόσεις σε ένα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι δύο μήνες τον χρόνο θα έχει συνθετικό mRNA στο αίμα του. Δύο ολόκληρους μήνες. Είναι πολύ αμφίβολο, ακόμη κι αν είχε κολλήσει, ως ανεμβολιαστος, δύο φορές, ότι θα κυκλοφορούσε ενεργός ιός στο σώμα του για δύο μήνες.
 
Όλα τα παραπάνω, στηρίζουν αυτό που υποστηρίζαμε από την αρχή. Ότι το εμβόλιο είναι για τους περισσότερους από εμάς πιο δύσκολο από ό,τι η ίωση. Πόσο μάλλον με τις Όμικρον με την μικρή θνητότητα που έχουν αχρηστεύσει ακόμη περισσότερο τα εμβόλια για το αρχικό και αρχαϊκό στέλεχος της Γουχαν.
 

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα