Μελέτη της Οξφόρδης: Οι επαναληπτικές δόσεις σε νέους έχουν περισσότερους κινδύνους από οφέλη

 
Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
 
Η μελέτη υπεβλήθη τον Μάιο 2022, έγινε δεκτή τον Σεπτέμβριο 2022 και δημοσιέυθηκε τον Δεκέμβριο του 2022 στο παρακλάδι του British Medical Journal , το Medical Ethics (Ιατρική Ηθική). Δηλαδή με καθυστέρηση μισού χρόνου! 
 
Δεν κρατιέμαι να πω ότι η απαράδεκτη μελέτη των Τσιόδρα, Μαγιορκίνη, Παρασκευή που έσπευσαν πρώτοι να »αποδείξουν» ότι ο κορονοϊός Sars-Cov-2 προέρχεται από φυσική μετάλλαξη ιού της νυχτερίδα, υποβλήθηκε την μία ημέρα, εγκρίθηκε την επόμενη και δημοσιεύθηκε την μεθεπόμενη τον Ιανουάριο του 2020. Πάνω σε εκείνη βασίστηκε το παραμύθι ότι ο ιός δεν προέρχεται από το εργαστήριο της Wuhan…
 
Η μελέτη της Οξφόρδης αποδεικνύει ότι το εμβόλιο προκαλει καθαρό κίνδυνο στους νέους 18-29 ετών!
– Για να προλάβεις μία νοσηλεία θα έχεις 18,5 άτομα με σοβαρές επιπλοκές, εκ των οποίων 1,5-6 μυοπερικαρδίτιδες που , οι περισσότερες, θα χρειαστούν νοσηλεία! ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
– Θα έχεις επίσης, για να προλάβεις μία νοσηλεία 1430- 4626 σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες βαρύτερες του επιπέδου 3, που δεν χρειάζονται νοσηλεία!
Καταλάβατε γιατί η Ιατρική του ΑΠΘ έσπευσε, πανικόβλητη, να ανακαλέσει τον όρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για να δώσουν εξετάσεις μαθημάτων οι φοιτητές!
Φαντάζομαι ο Εισαγγελέας που με κάλεσε να δώσω εξηγήσεις γιατί σε ομιλία μου στα Γιαννιτσά, τον Σεπτέμβριο του 2021, είχα ταχθεί κατά του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ, γενικευμένου και άκριτου εμβολιασμού των παιδιών, να έχει πειστεί για την ορθότητα των όσων επιστημονικά, είπα.