ΜΕΛΕΤΗ: «H πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων mRNA παραμένουν στο σώμα για αρκετούς μήνες στο ανθρώπινο σώμα»

 

Ιάπωνες γιατροί ανακάλυψαν ότι η πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων mRNA κατά του κορωνοϊού παραμένουν στο σώμα για τουλάχιστον αρκετούς μήνες μετά την ένεση.
Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς ότι η πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου διαχέεται σχεδόν αμέσως, η ανακάλυψη έγινε σε ένα 64χρονο άτομο που εμφάνισε επίμονες και επώδυνες δερματικές βλάβες λίγες μέρες μετά τη λήψη του σκευάσματος.
Μετά από ανάλυση, ανακαλύφθηκε ότι ο ασθενής είχε αναπτύξει τον ιό της ανεμευλογιάς- έρπητα ζωστήρα (VZV), που προκαλεί την ανεμοβλογιά.
Έλαβε θεραπεία με ένα γραμμάριο βαλασικλοβίρης την ημέρα, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία των ιών του έρπητα.
Όταν αυτό ήταν σε μεγάλο βαθμό αναποτελεσματικό, οι γιατροί αύξησαν τη δόση βαλασικλοβίρης του άνδρα σε τρία γραμμάρια την ημέρα.

Οι γιατροί ανακάλυψαν, πως η πρωτεΐνη ακίδα εξακολουθούσε να υπάρχουν πολλούς μήνες μετά τον εμβολιασμό στον οργανισμό του ασθενούς.
«Η ανοσοχρώση με αντίσωμα πρωτεΐνης ακίδας κατά του κορωνοϊού (SP) αποκάλυψε την έκφραση SP στα ενδοκυστικά κύτταρα στην επιδερμίδα και στα ενδοθηλιακά κύτταρα των φλεγμονωδών αγγείων στο χόριο», έγραψαν για τα ευρήματά τους.

«Επιπλέον, το SP βρέθηκε επίσης στα ενδοθηλιακά κύτταρα των φλεβιδίων στον υποδόριο λιπώδη ιστό που βρίσκεται κάτω από την αλλοίωση της ερπητικής αγγειίτιδας», σημείωσαν οι ερευνητές, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Noqreport.
O ερευνητής Alex Berenson έγραψε ότι οι χημικές τροποποιήσεις που έγιναν τόσο από την Pfizer όσο και από τη Moderna με τις λήψεις mRNA φαίνεται να προκαλούν τη συνεχή παραγωγή πρωτεΐνης ακίδας.

Οι εξαφανισμένες πληροφορίες των CDC

Λέει ότι οι δύο φαρμακευτικές εταιρείες «μπορεί να έχουν παραγάγει ένα εμβόλιο zombie που δεν θα πεθάνει», αν και οι ίδιοι οι ερευνητές το έθεσαν ως εξής: «Μια εύλογη υπόθεση ήταν ότι η σταθεροποίηση του RNA αντικαθιστώντας όλα τα νουκλεοτίδια ουριδίνης για το BNT162b2 με μεθυλ-ψευδουριδίνη, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μακροχρόνια παραγωγή του κωδικοποιημένου SP από οποιαδήποτε κύτταρα». Με άλλα λόγια, τα εν λόγω εμβόλια κωδικοποιούν τη συνεχή και δυνητικά ατελείωτη παραγωγή θανατηφόρων πρωτεϊνών – ακίδας μέσα στο σώμα.
Αυτό τεκμηριώνεται περαιτέρω από το γεγονός ότι πολλοί ασθενείς πλήρως εμβολιασμένοι υποφέρουν τώρα από αυτοάνοσα, όπως η απροσδόκητη ανάπτυξη διαβήτη Τύπου 1, ο οποίος συνήθως εντοπίζεται και διαγιγνώσκεται στην πρώιμη παιδική ηλικία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) αφαίρεσαν πρόσφατα και αθόρυβα πληροφορίες από τον ιστότοπό τους σχετικά με τις πρωτεΐνες ακίδων mRNA.
Πριν, τα CDC ισχυρίζονταν ότι οι πρωτεΐνες ακίδας του mRNA εξαφανίζονται σχεδόν άμεσα μετά τον εμβολιασμό.

πηγή

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα