Γι’ αυτό «εξαφανίστηκε» η γρίπη! Το CDC ουσιαστικά αναγνωρίζει ότι με την PCR διαγιγνώσκονταν η γρίπη ως covid-19!

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, τ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
 
 
Τεράστιο θέμα, το οποίο γνώριζαν, και ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΓΡΙΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΖΕ! Γιατί για την γρίπη έχουμε ΦΑΡΜΑΚΑ, σε αντίθεση με την Covid-19!
Το CDC στις 21/7/21 εξέδωσε προειδοποίηση στα Εργαστήρια των ΗΠΑ να αντικαταστήσουν τα πρότερον εγκεκριμένα μηχανήματα PCR, με νέα ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Covid-19.
Βλέπετε πρέπει να μειωθούν οι διαγνώσεις τον χειμώνα προς ΔΟΞΑΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!
Θυμηθείτε ότι όταν ερωτούνταν «πώς εξαφανίστηκε η Γρίπη» απαντούσαν οι εγχώριοι και οι Αμερικανοί «αστέρες», χάρις στην μάσκα! Παρά το ότι το μέγεθος των δύο ιών είναι παρόμοιο! Γελοιότης…
Αγνόησαν, ακόμη και την Αμερικανική δημοσίευση που ανέδειξε τον προστατευτικό ρόλο του εμβολίου της Γρίπης στην …νόσηση και τις επιπτώσεις από τον Covid-19 (βλ. προηγούμενη ανάρτηση μου)
Περιττόν να θυμίσω τις εκατοντάδες φορές που ανέφερα ότι η PCR ρυθμισμένη στους 35-45 κύκλους διαγίγνωσκε τον ιό της γρίπης, τους άλλους κορωνοϊούς, θραύσματα DNA , κλπ «σκουπίδια» ως SARS-CoV-2.
ΝΑ ΠΟΥ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ «ΠΙΚΡΗΣ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ!
Πικρής, γιατί δεν κατάφερα τον στόχο μου: Να, προειδοποιήσω, να προφυλάξω, να γλυτώσω ανθρώπινες ζωές, ενημερώνοντας για την ΑΛΗΘΕΙΑ… Αυτοσκοπός μου δεν είναι η ατομική επιβεβαίωση…
Φτανει η ώρα των ευθυνών κύριοι!
 
πηγή