Έχω στα χέρια μου 178 μελέτες που υποστηρίζουν οτι τα “φίμωτρα” κάνουν κακό στην υγεία

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας χαρακτήρισε ο κος Γιώργος Καρυστινός, την υποχρέωση των επαναλαμβανόμενων δόσεων των εμβολίων. Ο γνωστός καρδιολόγος, μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ανέφερε ότι με τόσες δόσεις, πρέπει πλέον οι εμβολιασμένοι να μετονομαστούν σε χρήστες.

“Για όλα τα φάρμακα υπάρχουν δύο βασικές αρχές. Πρέπει να ξέρεις τη δόση τη θεραπευτική και να γνωρίζεις το εάν έχει σοβαρές παρενέργειες. Τα συγκεκριμένα σκευάσματα, έχουν αποτύχει και στις δύο. Για ποια δόση μιλάμε; Εναντίον ενός στελέχους που είχαμε πριν δυόμιση χρόνια;Μιλάμε για απάτη. “Στη Γαλλία, λειτουργούν ακόμα κάποιοι θεσμοί”, τόνισε ο κος Καρυστινός αναφορικά με την κατάργηση του green pass από την γαλλική βουλή.

“Εδώ εφαρμόζονται ναζιστικά συστήματα. Στην Ελλάδα τα έχουν καταρρακώσει όλα με τη συνενοχή των δικαστών. Η απόφαση του ΣτΕ για την συνταγματικότητα του προστίμου εναντίον των ανεμβολίαστων, είναι απλά μια ανακοίνωση, μία ενημέρωση για το κοινό και τίποτα παραπάνω. Ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσημα, ούτε έχει νομική ισχύ. Θα πρέπει πρώτα η απόφαση να εκδοθεί επισήμως. Αυτά είναι κομπίνες, απάτες που διαπράττουν οι δικαστικοί. “Οι αποζημιώσεις για τυχον παρενέργειες του εμβολιασμού, δεν θα πρέπει να πληρωθούν από τον δημόσιο κορβανά, αλλά από τις τσέπες των πολιτικάντηδων και των εταιριών. όλων όσοι συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα.

“Έχω στα χέρια μου 178 μελέτες που υποστηρίζουν οτι τα “φίμωτρα” κάνουν κακό στην υγεία. Δεν ενδιαφέρεται κανείς, προμοτάρουν μάσκες και εμβόλια γιατί θέλουν να τρομοκρατούν και να εξαπατούν τον κόσμο. Ας κλείσουν τις τηλεοράσεις και ας βάλει ο καθένας το μυαλό του να δουλέψει”.

focusfm.gr

 

19/7/22