Βίντεο: Η 6η Πανελλήνια Σύναξη της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στην Ιερισσό!

Η Ενωμένη Ρωμηοσύνη διοργάνωσε για έκτη (6η) συνεχή χρονιά την Πανελλήνια Σύναξή της στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, στους πρόποδες του Άθωνα!

Άνω των 1200 μελών και φίλων της προσπάθειας κατέφθασαν για να μετάσχουν στις τριήμερες εκδηλώσεις από όλα τα σημεία του ελλαδικού χώρου αλλά και από την ομογένεια!

Φέτος όσοι μετείχαν βιώσανε μια ιδιαίτερη ευλογία με την υποδοχή στην Ιερισσό πιστού αντιγράφου της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Τριχερούσας από  την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους!

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου έλαβαν χώρα ομιλίες πνευματικού περιεχομένου και πραγματοποιήθηκαν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με ακούσματα από όλες τις περιοχές της Ρωμηοσύνης!

Επιπλέον, οι προσκυνητές είχαν την ευκαιρία να παραπλεύσουν του Αγίου Όρους και να προσκυνήσουν τίμια λείψανα εν πλω λαμβάνοντας μια γεύση από το Περιβόλι της Παναγίας!

Ευχόμαστε προσεχώς να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες ευκαιρίες συνάντησης με φρόνημα ομόνοιας και ενότητας βασισμένο στις Αξίες του Γένους μας!

ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ

1/ Ε.ΡΩ. – Φωτογραφίες απο την Υποδοχή Πιστού Αντιγράφου εικόνας Παναγίας Τριχερούσας απο την Ι.Μ. Χιλανδαρίου Αγ. Όρους