Ισραηλινοί μιλάνε για τις παρενέργειες του εμβολιασμού τους

Μια μητέρα δύο παιδιών που δίνει το όνομά της ως Avital αποφάσισε να κάνει μια ωριαία ταινία με τις μαρτυρίες εκείνων που έχουν πληγεί από το εμβόλιο Pfizer ή συγγενείς τους, σημειώνοντας ότι κανείς άλλος, όπως δημοσιογράφοι, δεν έπαιρνε τις ιστορίες τους ή δημοσίευε τα δεδομένα. Στη συνέχεια, λέει, άρχισαν να εμβολιάζουν τα παιδιά.

Πολλοί δεν ήθελαν να εμπλακούν στο έργο από φόβο.

Οι μαρτυρίες 39 ατόμων αναλύονται σύμφωνα με: καρδιακά προβλήματα, αιμορραγίες και αποβολές, έξαρση ασθενειών, θρόμβους αίματος, λοίμωξη και φλεγμονή, δερματικά προβλήματα και νευρολογικά προβλήματα.

Εκτός από συγκεκριμένα, σοβαρά προβλήματα που μπορούν εύκολα να ταξινομηθούν, οι πάσχοντες έχουν μείνει με κάποιο επίπεδο πόνου, ακινησίας και δυσλειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των ψυχολογικών επιπτώσεων αυτού. Πολλοί ήταν παλαιότερα υγιείς και ακόμη αθλητικοί ανεξαρτήτως ηλικίας. Όσοι είχαν προϋπάρχουντα νοσήματα που είχαν σταθεροποιηθεί ή τελειώσει επέστρεψαν πολύ χειρότερα.

Ορισμένα στερούνται σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που χρειάζεται το σώμα τους. Είναι σαφές ότι η ζωή τους έχει ανατραπεί εντελώς.

Είναι επίσης σαφές από τις μαρτυρίες τους, διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές, ότι πολλά μέλη του ιατρικού επαγγέλματος προωθούν το εμβόλιο και απλά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες για τους ασθενείς τους όταν παρουσιάσουν ένα σύνολο προβλημάτων. Σχεδόν κανένας δεν τα συνδέει με το εμβόλιο ή δεν θέλει.

«Γίναμε πειραματόζωα…» λέει μια μάρτυς.

πηγή

 

21/10/21