Αναστολή Υγειονομικών: Θλίψη και απόγνωση! Το ΕΣΥ βρίσκεται υπό διάλυση και οι πολίτες αφήνονται στην τύχη τους. Την ώρα που η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, αποκαλεί τα τεράστια κενά που δημιουργούνται από την καταστροφή του ΕΣΥ, ως… «φυσιολογικές αρρυθμίες», ήδη χάνονται ζωές.

Πολίτες εκφράζουν κραυγή απόγνωσης, βλέποντας γιατρούς που τους φρόντιζαν μέχρι σήμερα, να εκδιώκονται από το Μαξίμου σαν να είναι εγκληματίες.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και η τραγική μητέρα του βίντεο από το Aeolos.tv, η οποία ταξίδεψε από την Πτολεμαΐδα στη Μυτιλήνη, για να κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο ο γιος της. Ο νευροχειρούργος που τον φρόντιζε, που γνώριζε το ιστορικό του και παρακολουθούσε την πορεία της υγείας του, τέθηκε σε αναστολή εργασίας, επειδή δεν είχε εμβολιαστεί!

«Το δικό μου το παιδί τι θα γίνει μέσα στην εντατική;» είχε πει η μητέρα κλαίγοντας από απόγνωση. «Ποιος θα μου σώσει το παιδί, όταν φεύγει ο γιατρός που τον χειρούργησε και τον κοιτούσε τόσο καιρό; Ποιος μου εγγυάται για το παιδί μου εμένα; Ο Μητσοτάκης; Η κυβέρνηση; Ο καινούργιος υπουργός Υγείας;».

Η συνέχεια, τραγική. Μόλις μια μέρα μετά, ο 40χρονος γιος της, έχασε τη μάχη για τη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Νοσηλευόταν εδώ και τρεις μήνες στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση και είχε υποβληθεί σε δύσκολη επέμβαση αφαίρεσης καλοήθους όγκου στον εγκέφαλο. Παρότι τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση η πορεία του ήταν ικανοποιητική, στην πορεία δυστυχώς εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές, που επιβάρυναν την υγεία του.

Ποιος μπορεί τώρα να δώσει απαντήσεις σε αυτήν την απαρηγόρητη μάνα που έχασε το παιδί της; Οι φόβοι για την υγεία του γιού της, δικαιώθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο. Είναι πραγματικά ντροπή αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της δημόσιας υγείας. Ασθενείς αφήνονται στην τύχη τους και κινδυνεύουν οι ζωές τους, λόγω των τιμωρητικών καπρίτσιων που επιδεικνύει η κυβέρνηση. Εν μέσω πανδημίας, αντί να προσλαμβάνουν προσωπικό, διώχνουν εργαζόμενους και είναι έτοιμοι να βάλουν και τους ιδιώτες «από το παράθυρο», για να καρπωθούν από την τεχνητή «τρύπα» του ΕΣΥ.

Με τους 10.000 υγειονομικούς να απομακρύνονται σε συνθήκες μαζικής εκκαθάρισης, αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία, αφού εσκεμμένα τσακίζει το ανθρώπινο δυναμικό που μεριμνά για την ιατρική φροντίδα των πολιτών.

Είχαμε τονίσει πως θα προκύψουν σοβαρότατα προβλήματα με ασθενείς που κουράρονται από συγκεκριμένους γιατρούς, οι οποίοι ξαφνικά είναι αναγκασμένοι να βγουν σε αναστολή, λόγω των παρανοϊκών αποφάσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ένας νευροχειρούργος που με τις ικανότητες του μπορεί να σώσει εκατοντάδες ζωές κάθε χρόνο, και που σίγουρα θα τηρούσε όλα τα μέτρα προφύλαξης για να ασκεί το λειτούργημα του με ασφάλεια, απενεργοποιείται από μια κυβέρνηση με σύνδρομο εμμονικής καταδίωξης μη εμβολιασμένων, και οι πολίτες έτσι χάνουν τις υπηρεσίες καταξιωμένων γιατρών.

πηγή