Ποιο εμβόλιο;!

Θα είχαν συναινέσει οι Αυστραλοί αν γνώριζαν τους πιθανούς κινδύνους;

Η ανακάλυψη «βόμβα» μόλυνσης των εμβολίων mRNA για τον Covid με DNA έχει σοκάρει και θορυβήσει τους επιστήμονες σε όλον τον κόσμο. Καλούν τις ρυθμιστικές αρχές να σταματήσουν επειγόντως τα εμβόλια και να πραγματοποιήσουν πλήρη αξιολόγηση της ασφάλειάς τους.

Μετά την αρχική ανακάλυψη του Kevin McKernan νωρίτερα το 2023, τα ευρήματά του έχουν επαληθευτεί από πολλά ανεξάρτητα διεθνώς αναγνωρισμένα εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Δρ Philip Buckhaults και Δρ Sin Lee. Τα ίδια αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν πιο πρόσφατα στη Γερμανία, όταν ο βιολόγος Δρ Jurgen Kirchner δοκίμασε διάφορες παρτίδες του προϊόντος της Pfizer (Comirnaty) στο εργαστήριό του στο Μαγδεμβούργο και ανακάλυψε μόλυνση με DNA που, όπως ισχυρίζεται, υπερβαίνει τα κανονιστικά επίπεδα κατά 200-350 φορές. Ο Δρ Kirchner στη συνέχεια έστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας Karl Lauterbach στις 20 Αυγούστου 2023, επισυνάπτοντας τα αποτελέσματα των ευρημάτων. Η επίσημη απάντηση από το υπουργικό γραφείο ήταν τουλάχιστον απαθής:

«(…) το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας δεν έχει στοιχεία για πιθανή μόλυνση DNA στο εμβόλιο Covid-19 Comirnaty (BioNTech/Pfizer) που έχει κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και στη Γερμανία (…) Επομένως, δεν υπάρχει ανάγκη σε τοπικό επίπεδο για περαιτέρω δράση.»

Αυτή η έλλειψη ανησυχίας έχει απογοητεύσει μέλη της επιστημονικής κοινότητας που ρωτούν: «Σε ποιο ρυθμιστικό σύστημα αυτό δεν οδηγεί σε άμεση απόσυρση από την αγορά;»

Στις ΗΠΑ, οι μαρτυρίες του Δρ McKernan προς τον FDA (Οργανισμό Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων) και των Δρ Dr Phillip Buckhaults και Δρ Janci Lindsay στη Γερουσία της Νότιας Καρολίνας φαίνεται να εγείρουν ανησυχίες σε όλους εκτός από τον θεραπευτικό ρυθμιστή, τον FDA.

Μπορεί να σκεφτείτε «εντάξει όλα αυτά συμβαίνουν στο εξωτερικό» και επομένως δεν σχετίζονται με την Αυστραλία. Λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη, μπορεί να αλλάξεις γνώμη όταν μάθεις ότι τα εμβόλια mRNA του Covid κατασκευάζονται σε λίγες μόνο εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο και καμία από αυτές δεν βρίσκεται στην Αυστραλία. Αυτό αφορά και εμάς.

Πολλοί ανησυχούν ότι η μόλυνση με DNA των εμβολίων mRNA θα μπορούσε να φέρει μαζί της πολλούς σοβαρούς κινδύνους και πιθανά δυσμενή αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας γονιδιωματικής ενσωμάτωσης. Δηλαδή, το DNA που βρίσκεται μέσα στο εμβόλιο γίνεται μέρος του DNA των κυττάρων ενός ατόμου.

Το επαναλαμβανόμενο και επαληθευμένο εύρημα της μόλυνσης με DNA έχει θορυβήσει επιστήμονες από διαφορετικούς κλάδους και, όπως σημειώνει ο McKernan, «Είναι σημαντικό για τους αναγνώστες να δουν πού συμφωνούν οι διάφορες αποκλίνουσες φωνές.» Παρά το γεγονός ότι είναι υπέρμαχος του συστήματος mRNA, ο Buckhaults περιγράφει την ανησυχία του για το εύρημα, «…και των πιθανών συνεπειών αυτού, τόσο όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία όσο και τη βιολογία.» Κατά την κατάθεσή του στη Γερουσία, προσθέτει, «Όμως, θα πρέπει να ανησυχείτε για τη ρυθμιστική διαδικασία που επέτρεψε να φτάσουμε ως εκεί».

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Wafik El-Deiry, Διευθυντής του Κέντρου Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Brown και γνωστός για το έργο του στον εντοπισμό γονιδίων που σχετίζονται με τον καρκίνο, εξέφρασε τη δική του άποψη στη συζήτηση, λέγοντας ότι η μαρτυρία του Buckhaults ήταν «καλή επιστήμη που εγείρει ανησυχίες σχετικά με τη μόλυνση των mRNA εμβολίων του Covid με DNA». Αυτός προσθέτει:

Ο [Buckhaults] εξηγεί πώς τα κομμάτια γυμνού DNA που επιτρέπονται σε πρωτεϊνικά εμβόλια σε ένα συγκεκριμένο όριο δεν ήταν τόσο προβληματικά σε άλλες εποχές αλλά ότι με την ενθυλάκωση στα λιποσώματα μπορούν τώρα εύκολα να εισέλθουν στα κύτταρα. Εάν εισέλθουν στα κύτταρα, μπορούν να ενσωματωθούν στο γονιδίωμα, το οποίο είναι μόνιμο, κληρονομικό και έχει θεωρητικό κίνδυνο πρόκλησης καρκίνου ανάλογα με το σημείο στο γονιδίωμα που ενσωματώνονται. Υπάρχει ανάγκη για περισσότερη έρευνα για το τι συμβαίνει στα βλαστοκύτταρα και θα πρόσθετα τη βλαστική σειρά, την καρδιά και τον εγκέφαλο. Ανησυχώ επίσης για την παρατεταμένη παραγωγή ακίδας για μήνες με την ψευδουριδίνη στο πιο σταθερό RNA.»

«Θρομβώσεις, μυοκαρδίτιδα, καρδιακές ανακοπές και άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν καταγραφεί», προσθέτει ο El-Deiry. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να ποσοτικοποιηθεί αυτό το πρόβλημα, καθώς το DNA είναι από μόνο του προθρομβωτικό και θα μπορούσε να είναι η αιτία ορισμένων από τις σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες, όπως ο ξαφνικός θάνατος από καρδιακή ανακοπή.

Η Δρ Janci Lindsay, βιοχημικός και μοριακός βιολόγος, συμφωνεί με αυτές τις ανησυχίες και ζητάει εδώ και μήνες την αναστολή των εμβολίων. Εκτός από τους εντοπισμένους κινδύνους γονιδιωματικής ενσωμάτωσης, αυτοανοσίας και καρκίνου, η Lindsay λέει ότι άλλα ενδεχόμενα περιλαμβάνουν την πρόσληψη πλασμιδίων DNA από βακτήρια του εντέρου (E. coli) με αποτέλεσμα την μετατροπή τους σε «αέναα εργοστάσια ακίδας» ή την ενσωμάτωση του γονιδίου αντοχής στα αντιβιοτικά. Υπάρχει ένα ακόμα πιθανό ζήτημα που επισημαίνει η Lindsay, «Εάν υπάρχει τόσο πολύ πλασμίδιο (DNA) στις δόσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει βακτηριακή ενδοτοξίνη στα εμβόλια… βακτηριακές πρωτεΐνες που μπορεί να προκαλέσουν αναφυλαξία ή ακόμη και θάνατο».

Ίσως αναρωτιέστε πώς το DNA και άλλοι πιθανοί μολυντές μπήκαν σε ορισμένα από αυτά τα προϊόντα. Λοιπόν, όλα εξαρτώνται από τη διαδικασία κατασκευής, όπως συζητήθηκε σε ένα πρόσφατο άρθρο του BMJ (British Medical Journal). Οι κλινικές δοκιμές στις οποίες συμμετείχαν περίπου 40.000 άτομα διεξήχθησαν χρησιμοποιώντας εμβόλια που παρασκευάστηκαν μέσω της «Διαδικασίας 1» που περιλάμβανε in vitro μεταγραφή του συνθετικού DNA. Αυτή είναι ουσιαστικά μια «καθαρή» διαδικασία. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία δεν είναι βιώσιμη για μαζική παραγωγή, έτσι οι κατασκευαστές στράφηκαν στη «Διαδικασία 2» που περιλαμβάνει τη χρήση βακτηρίων E. coli για την αναπαραγωγή των πλασμιδίων. Η απομάκρυνση των πλασμιδίων από το E. coli. μπορεί να αποτελέσει μία δύσκολη διαδικασία και να οδηγήσει σε υπολειμματικά πλασμίδια, και πιθανώς σε βακτηριακή ενδοτοξίνη, στα εμβόλια. Ο Αυστραλός καθηγητής Geoff Pain παρέχει εκτενείς λεπτομέρειες για αυτές τις ενδοτοξίνες.

Με τα υψηλότερα ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών και τραυματισμών που έχουμε δει ποτέ για ένα προϊόν «προσωρινά εγκεκριμένο», θα σκεφτόσασταν ότι οποιοσδήποτε ικανός ρυθμιστής θα επέμβαινε για να διασφαλίσει ότι αυτό που ανακαλύφθηκε στο εξωτερικό δεν ισχύει στην Αυστραλία. Ωστόσο, φαίνεται ότι το βάρος της απόδειξης πέφτει σε όλους, εκτός από τη ρυθμιστική αρχή.

Από την αρχή, αμέτρητοι επαγγελματίες στον τομέα της ιατρικής και της νομικής έχουν επισημάνει την ηθική καταστροφή της «χωρίς ενημέρωση» συναίνεσης και αυτών των πειραματικών εμβολίων. Η συνειδητή συγκατάθεση απαιτεί πλήρη συζήτηση των γνωστών και δυνητικά άγνωστων κινδύνων οποιουδήποτε φαρμάκου ή θεραπείας. Η έλλειψη ενημέρωσης, ο εξαναγκασμός, η χειραγώγηση και τα υποχρεωτικά μέτρα που εφαρμόστηκαν στον αυστραλιανό λαό, κατέστησαν αδύνατη την συνειδητή συγκατάθεση.

Αναρωτιέμαι, πόσοι Αυστραλοί θα είχαν συμφωνήσει να λάβουν ένα εμβόλιο που δυνητικά περιείχε DNA με όλους τους εγγενείς κινδύνους που περιγράφονται;

Κανένας, είναι η εικασία μου.

spectator