ΜΑΘΗΤΙΚΟ BLOG ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ «ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ»

Μαθητές και καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, δημιούργησαν ένα blog, προκειμένου να φέρουν σε επαφή παραγωγούς τοπικών προϊόντων της Μαντινείας, μήλων πατάτας, κερασιών, αχλαδιών κ.α. με τους καταναλωτές. Στο ιστολόγιο, με διεύθυνση http://koinoniatripolis.blogspot.com, μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για τις προσφορές των παραγωγών, τα προϊόντα και τα σημεία συνάντησης και πώλησης.

Οι παραγγελίες γίνονται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά, μέσω email, στη διεύθυνση που δίνει το blog, αναφέροντας το είδος και την ποσότητα που επιθυμούν οι καταναλωτές να παραγγείλουν, οι οποίες προωθούνται στους παραγωγούς της περιοχής με σειρά προτεραιότητας.

Οι τιμές των Μαντινειακών προϊόντων που διακινούνται μέσω της ιστοσελίδας που δημιούργησαν μαθητές και καθηγητές, είναι για τα μήλα 0,75 ευρώ το κιλό (Στάρκιν- Ντελίσιους ΠΟΠ) με ελάχιστη ποσότητα τα 5 κιλά, αχλάδια 1 ευρώ το κιλό (Κρυστάλλι) με ελάχιστη ποσότητα τα 5 κιλά και πατάτα 0,35 ευρώ το κιλό (Τρίπολης Σπούντα) με ελάχιστη ποσότητα τα 20 κιλά.

http://www.goodchannel.gr