ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ

G.Orwell

 

Σήμερα στη χώρα μας έχουμε εθνικές εκλογές και οι πολίτες αποφασίζουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και η επόμενη αντιπολίτευση μέσα στη βουλή.

Οι ελπίδες των Νεοελλήνων, αυτών δηλαδή που τα έχασαν όλα ξαφνικά μετά από τις αδιάφορες επιλογές τους των τελευταίων 15 ετών τώρα ψάχνουν τη σωτηρία.

Να χρεοκοπήσουμε ή όχι; Ευρώ ή δραχμή; Σαμαράς ή Τσίπρας είναι οι συζητήσεις που δίνουν και παίρνουν από άτομα κάθε ηλικίας και ενώ η τσέπη του παντελονιού είναι άδεια καθώς και οι απλήρωτοι λογαριασμοί μηνών περιμένουν στο σπίτι.

Η κατάσταση θυμίζει μια τραγική ιστορία από παραμύθι όπου οι πρωταγωνιστές είναι αληθινοί, η χώρα είναι πραγματική αλλά οι πολιτικοί της ψεύτικοι.

Και καθώς η Ελλάδα βαδίζει κάθε μέρα περισσότερο στο χάος ξάφνου εμφανίστηκαν τα νέα κόμματα ως η Ελπίδα και η σταθερότητα της χώρας για να σώσουν όπως λένε αυτοί ό,τι απέμεινε.

Πολιτικοί νίπτουν τας χείρας τους για το ποιος έφερε το μνημόνιο στη χώρα και τάζουν την Ελπίδα ως πρώτο αλλά κρύο πιάτο στους ψηφοφόρους τους που τους χειροκροτούν με σθένος και υπερηφάνεια.

Αλήθεια…. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι πολίτες που ακόμη και σήμερα αποθεώνουν και ψηφίζουν προδότες;

Σε ποια Ελλάδα, σε ποιον Θεό, σε ποια Πατρίδα πιστεύουν και τι περιμένουν;

Ποιοι είναι αυτοί οι πολίτες που την Κυριακή των εκλογών θα ψηφίσουν αυτόν που το 2012 άλλα τους έταξε και άλλα τους έδωσε;

Και ξαφνικά βρέθηκε το κόμμα όπου κατά την λογική της πλειοψηφίας των Ελλήνων ψηφοφόρων θα βγάλει την χώρα από την κρίση και θα σώσει την Ελλάδα αγνοώντας το βαθύ πρόγραμμά  του, που λέει ελεύθερη είσοδο και διαμονή σε όλους τους λαθρομετανάστες. Αγνοώντας το βαθύ πρόγραμμά του που λέει υποχώρηση στα εθνικά θέματα.

Ας τον δοκιμάσουμε και αυτόν λένε οι περισσότεροι και αν δεν μας αρέσει στις επόμενες εκλογές δεν θα τον ψηφίσουμε λένε χαμογελώντας χωρίς να έχουν καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης που έχει περιέλθει η Πατρίδα μας!

Οι Νεοέλληνες προτιμούν τα λεφτά παρά την πατρίδα, προτιμούν το τώρα παρά το μέλλον των παιδιών τους και αυτό θα αποδειχτεί σήμερα, Κυριακή των εκλογών.

Το έγκλημα κατά της πατρίδας θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές αλλά υπεύθυνοι δεν θα είναι οι πολιτικοί αλλά οι ίδιοι οι πολίτες!

Το 80% των Νεοελλήνων φτωχοποιημένων ψηφοφόρων θα ψηφίσει να μην χρεοκοπήσουν οι πλούσιοι…. Πόσο αστείο ακούγεται άραγε αλλά πόσο σοβαρό είναι όταν στα συσσίτια θα μεγαλώνουν οι ουρές!

Η φτωχοποίηση της κοινωνίας μας θα συνεχιστεί μέχρι να καταλάβουμε ότι πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να έχουμε τον Θεό και την Πατρίδα για να συνεχίσουμε στο μέλλον!

http://www.votegreece.gr/archives/45284