ΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αθηναίων δημοτών ( 15.07.2013 ).

 

athens-greeceΑθηναίες και Αθηναίοι.

Είμαστε κυριολεκτικά μάρτυρες, της κατάντιας της πόλης μας, όσοι έχουμε παραμείνει κάτοικοί της. Πέραν από τις παθογένειες που έχουν συσσωρεύσει δεκαετίες κακοδιοίκησης, διαφθοράς και ψηφοθηρικής κομματοκρατίας, γινόμαστε πια και θύματα της άναρχης μετανάστευσης και λαθρομετανάστευσης αλλοδαπών.

Ανεξέλεγκτα, από κάθε γωνιά της Γης, τους «αποθηκεύουν» ή παρκάρουν στην Αθήνα, εγκληματίες λαθρέμποροι όλων των ειδών, ανθρώπων και πραγμάτων. Έλληνες κατά την ομιλία και μόνο, στοιβάζουν ανθρώπινες ψυχές σε κατώγια, καταληστεύουν τα ημερομίσθιά τους, εξωθούν στην πορνεία και κάθε λαθρεμπορία, σε συνεργασία «διεθνιστική» και «ταξική» και «φεμινιστική», με κυκλώματα αλλοδαπών εκβιαστών και εκμεταλλευτών.

Εσχάτως σε όλη αυτή τη δυσώδη ανομία προστίθεται παρφουμαρισμένη «πολυπολιτισμικά» και στολισμένη με «ανεξιθρησκία», η απόφαση κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό. Δηλαδή κέντρου πολιτιστικού και ιδεολογικού, του ισλαμισμού. Χωρίς καμία πρόβλεψη για τη διαχείριση των δογματικών και εθνικών διαφορών μεταξύ των ίδιων των μουσουλμάνων που σε αρκετές περιπτώσεις ευρίσκονται ακόμη και σε εμπόλεμη αλληλοσφαγή. Χωρίς συσχέτιση των διακρατικών συμφωνιών της Ελλάδας με μουσουλμανικές χώρες σε αρκετές από τις οποίες απαγορεύονται οι ορθόδοξες εκκλησίες. Χωρίς καμία πρόβλεψη  για τον έλεγχο της νομιμότητας των όποιων προσευχομένων. Φύρδην μίγδην και ανάκατα συσκευάζονται οι «γενικά-μουσουλμάνοι»  σε ένα κοινό τέμενος. Πώς να μην υποψιαστούμε ότι πρόκειται για άλλη μια ψηφοθηρική απάτη των πολιτικάντηδών μας; Πώς να μην υποθέσουμε ότι είναι εξόφληση πολιτικών γραμματίων σε «επενδυτές»; Πώς να μη την εκλάβουμε ως άλλη μια προσχεδιασμένη υποβάθμιση της Αθήνας για την πολυεθνική εκποίησή της σε εργολάβους και αναδυόμενους μαφιόζους;

Αθηναίες και Αθηναίοι.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλο το πλιάτσικο στην πόλη και στην καθημερινότητά μας.

Στη σπασμωδική και ανερμάτιστη κυβερνητική πολιτική, που αδυνατεί να διαχειριστεί τη μετανάστευση και τη λαθρομετανάστευση. Που διαλύει τη δημοτική αστυνομία. Στην παιδαριώδη ερασιτεχνική δημοτική πολιτική, που περιορίζει τα ήδη υποβαθμισμένα δικαιώματα των δημοτών στα σχολεία και στην Υγεία, ελλείψει πόρων και ένεκα «διεθνιστικού» ή «ταξικού» ρατσισμού σε βάρος των Ελλήνων. Που χορηγεί αφειδώς και τυχάρπαστα άδειες για καταστήματα επικαλούμενη «ανθρωπισμό» και υποτιθέμενα φορολογικά έσοδα. Που υπεξαιρεί πολιτιστικά μνημεία όπως η Εθνική Βιβλιοθήκη και η Λυρική Σκηνή.

Πρέπει να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ! Να συντονιστούμε και συνεργαστούμε για τη σωτηρία της πόλης μας, χωρίς κομματικές αναμίξεις ή εξαρτήσεις, με μοναδική ιδεολογία το συμφέρον των οικογενειών μας. Σε ένα δήμο λειτουργικό και αποτελεσματικό στην υπηρεσία του φορολογούμενου πολίτη και όχι των διαπλεκόμενων ιδεοληπτικών. Σε πόλη ασφαλή και καθαρή, πραγματικά φιλόξενη, όσο επιτρέπει η καταστροφική μνημονιακή λαίλαπα που μαστίζει την κοινωνία και την πατρίδα μας.

Η Αθήνα πρωτεύουσα της Ελλάδας, να γίνει φάρος πολιτισμού και φιλίας, όχι τέμενος σκοταδισμού και μισαλλοδοξίας. Και μείς να γίνουμε ενεργοί πολίτες.

15/7/2013

 

http://vimasaronikou.wordpress.com/2013/07/17/%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD/