Ανακοίνωση συνάντησης στην Κρύα Βρύση Νομού Πέλλας στις 10-2-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετά την πρώτη συνάντηση των Γιαννιτσών (19-1-2013), η επόμενη συνάντηση  της υπό σύσταση ομάδας για την Αγροτική Οικονομία, θα γίνει στην Κρύα Βρύση Ν. Πέλλας, την Κυριακή, 10-2-2013 και ώρα 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Κρύας Βρύσης.

 

Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Ένωμένη Ρωμηοσύνη΄ έχει σχέση με τα προβλήματα που έχουν οι Νέες και Νέοι Αγρότες (ηλικιακά 19-40 ετών), οι οποίοι είναι περίπου το 6% όλων των δηλούμενων ως αγροτών, είναι το 25-30% των αποκλειστικά αγροτών, αλλά είναι το 100% του μέλλοντος του αγροτικού κόσμου.

Σκοπός μας είναι να επικεντρωθούμε κυρίως στις μελλοντικές συλλογικές δομές στον αγροτικό τομέα, την μελλοντική οργάνωση των αγορών, τον προσανατολισμό της εφαρμοσμένης αγροτικής έρευνας στα προβλήματα των αγροτών, το στήσιμο της μελλοντικής αγροτικής εκπαίδευσης, την αναγκαία υποστήριξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας (Επιμελητήρια κλπ), την μελλοντική καταξίωση των πραγματικών επαγγελματιών αγροτών και την μελλοντική οργάνωση της συμμετοχής στην τοπική ανάπτυξη με αυτάρκεια και βιωσιμότητα.

Η Ένωμένη Ρωμηοσύνη΄ σας καλεί να πάρετε μέρος σε αυτή τη συζήτηση  που έχει ως κύριο θέμα την ανάπτυξη και συνακόλουθα την επιλογή των τομέων που θα σηκώσουν το βάρος της οικονομικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6985085012 (Παπαδόπουλος Θεόφιλος) και 6943660342 (Μητσινάκης Γρηγόριος).